Hova legyen tetoválva?
nagyon szeretnék már egy tattoo-t de mindenki aztmondta hogy csak olyat kéne ami kötődik hozzám valahogy :D
ésén arra gondoltam hogy egy bika fejet tetováltatnék magamra, mivel az a horoszkópom.
csak nem tudom hogy hova varrassam :S
tippek, tanácsok jöhetnek :) meg ha tud valaki egy normális képet amit lehetne tetováltatni aztis megköszönném...
szerintem is jól néz ki lapockán amúgy a helyedben még a vádlimon gondolkodnék ott is elég szép helyet fogalal el:)
18L
hááát. azér mégis közelebbál hozzám mint pl egy tigris :D
vagy egy nonfiguratív szutyok :)
És tényleg úgy érzed, hogy egy ilyen tetoválás kötődne hozzád? Az szerintem nem elég, hogy csak azért, mert ez a horoszkópod... Azért ezt még gondold át.
De amúgy elhelyezkedésben pasin sem gáz a lapocka, de szóba jöhet még a kar felső része, háton középen, vagy akár a vádli oldala is. Ezt is neked kéne eldöntened igazából.
Egy-két képet megnézegettem, milyen bika tetoválások vannak. Ez pl. nekem tetszik, bár tudom, nem csak egy fej: [link]
Még ez volt kicsit elfogadhatóbb: [link]
A többi elég béna volt, amit néztem.
Viszont azt tényleg döntsd el te magad, mit szeretnél, hova, és ha ragaszkodsz a bikához, akkor azt, hogy pontosan hogy is képzeled el: profilból legyen, vagy sem, teljesen realisztikus elkészítésű legyen, vagy inkább kicsit tribal, vagy rajzolt szerű... stb.
ahha értem köszi :)
a 2. teccik végülis..
de az első az viszont nem bika :D
sztem rosszat linkeltél...
azérköszi;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!