Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 3_4èves kislány nagyon csinos...

3_4èves kislány nagyon csinos akkor nagyon csinos nő lesz belőle ez így működik?

Figyelt kérdés
2020. febr. 27. 16:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A csinosságot szerintem az ápoltság, megfelelő öltözködés (nem a legdrágább, legtrendibb ruhákat értem ez alatt) adja. Ha erre kialakul benne az igény gyerekként, akkor az jó eséllyel megmarad felnőttkorban is.

Ha viszont a szépséget kérdezed, az lutri. Ismerek olyat, aki nagyon szép kisfiú volt, de felnőttként nem túl jóképű, és ennek a fordítottját is láttam már meg ez persze a lánygyerekekre is igaz.

2020. febr. 28. 17:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Én nagyon csúnya bébi, kisgyerek voltam. Kopaszkás voltam, és szemöldököm se volt stb.

Most 19 éves vagyok, magas, vékony, hosszú szőkés hajam van és viszonylag szép arcom. (Vannak nálam szebbek, persze, de ahhoz képest amilyen voltam egész csinos lettem)

Szerintem kamaszkorban lehet meglátni, hogy ki milyen lesz igazán.

2020. febr. 28. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!