Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy kell újracímezni az...

Szyjjasztok!:) kérdése:

Hogy kell újracímezni az ecipőről rendelt cipőt?

Figyelt kérdés
Rendeltem egy cipőt, de túl kicsi, a visszakuldes opcional be lehet állítani, hogy miért is kuldenem vissza, beállítottam, hogy kicsi, azért. De ezt utána ki kell nyomtatnom, és beletenni a dobozba. Ezt a nyomtatványt persze megtaláltam olyan pdf-formaban, amit nekem kell kitoltenem, a futár mivel 16 óra után rendeltem két nap múlva fog jönni. Kérdésem az lenne, hogy ha neten, úgymond le van rendezve a visszakuldes, és jön a futár. A dobozt újra kell cimeznem vagy nem kell, ha igen akkor milyen formában?

#rendelés #cipő #mérethiba #visszaküldés #rendelés visszaküldés
2020. febr. 24. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:

A webshopon nincs leírva a visszaküldés pontos menete, címzéssel együtt, hogy hová kell visszaküldeni?

Mert ha nem címzed meg, akkor mégis hogyan jutna el a doboz a célba?

2020. febr. 24. 19:16
 2/3 A kérdező kommentje:
Jó azt értem.. de meg van a dobozon a cimzes.. de az nem jó, mert visszafelé kéne, most rá kell ragasztani, meg egyáltalán mivel vagy mégis hogyan kell ráírni? A címzettet tudom, meg, hogy írjam rá. Csak erre sablon van-e vagy hasonló. Mert tollal rairom a dobozra, az nem hiszem hogy jó
2020. febr. 24. 19:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha jól látható, pl alkoholos filccel írod, azt elfogadják.

De ha más nem, nyomtatsz egyet, vagy írsz tollal fehér papírra és azt ráragasztod a dobozra.

De általában az is elég, ha ráírod a dobozra, hogy visszaküldés

2020. febr. 24. 23:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!