Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szőrtelenítés (has és mellkas...

Szőrtelenítés (has és mellkas tájékon)?!

Figyelt kérdés

sziasztok, szoval az lenne a nagyon egyszerű kérdésem, hogy hogyan szoktatok megszabadulni a hason kinövő szőrtől ( fiuk), azt halottam, hogy ha borotválja az ember, akkor attol beerősödik stb. szoval mi a legegyszerűbb modja, hogy megszabaduljak tőle, lehetőleg otthon kivitelezhető dologgal (magyarul, gyantáztatást hanyagolni akarom)

nem a púp alatti csíkra gondolok, hanem ami ugy a hason meg a mellkason nő..

előre is köszi

2010. júl. 24. 02:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

a gyantázás a legjobb. otthon is megtudod csinálni magadnak, már annyira sokféle és nagyon jó gyantát lehet kapni ! epilátorral is csinálhatod, de ezt nem ajánlom, mert egyszerre csak kis részt tudsz csinálni, nem úgy mint a gyantával, hogy egyetlen húzás és már kész is szinte :) férfi vagy, kibírod azt a kis fájdalmat! azután pedig hetekig nem lesz vele gondod.

19/L

2010. júl. 24. 08:00
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen!
2010. júl. 24. 12:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Én már évek óta borotválom,nekem valahogy ez vállt be leginkább.Néha leszedem epilátorral,mint most is,de ez elég időigényes és fájdalnas,bár kibírható.Nemrég vettem egy direkt férfiak számára kifejlesztett testszőrnyírót,amivel azt a hatást érem el mint ha borotválnám,csak sokkal gyorsabban kész vagyok vele.
2010. júl. 25. 08:01
 4/4 anonim válasza:
Hello! leirnád nekem , hogy mi a neve annak a testszőrnyíro gépnek? kosszi
2011. ápr. 23. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!