Mennyire számít egy férfinak, hogy a nő divatos legyen?
Számít egyáltalán? Elsősorban a férfiak véleményére vagyok kíváncsi, persze azokéra akik nem metroszexuálisak, vagy divattervezők :)
Vagy inkább az összhatás a fontos, hogy ápolt, csinos, vonzó, nőies, stb. legyen egy nő és nem pedig az, hogy szupertrendi?
Egyetértek az előzőkkel.
Én sosem törődtem a divattal, most sem tudnám elmondani ma konkrétan mi a divat, szerintem nem is férfias dolog a divattal foglalkozni :)
Én is azt mondom a csinos, nőies megjelenés a lényeg. Ja és a mai lányok tipikusan nem tudják, hogy a nőies nem egyenlő a szexivel... 22F
egy nő nézzen ki nőiesen, hordjon olyan cuccokat amik jól állnak neki, amikben jól érzi magát, ami a személyiségéhez illik, nem feltétlen kell a divatot követni, de legyen jól öltözött, nekem számít. viszont ha k#rvásan öltözködik egy nő az nem jön be, persze megbámulom, de nem járnék vele.
én nagyon szeretek öltözködni, nem kimondottan divatosan, hanem saját stílus szerint.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!