Sötét ősz vagy sötét tél az "évszaktípusom"?
Hajam sötétbarna, semmi vöröset nem látok benne, talán hajfestékek közül a 4.0 árnyalatú.
A szemem középbarna, talán van egy kis zöldes beütése, de barna.
A bőröm nem hófehér, nem hófehér-rózsaszínes, de nem is kreolos. (Télnél azt írják, hogy hófehér bőrnek kell lennie. Van nálam fehérebb arcú is.)
Talán semleges, nem hajlik se "melegbe", se "hidegbe".
A szám inkább lilásrózsaszín.
Azt mondják, jól áll nekem a fakó rózsaszín, a fehér, a kék. Mondják, hogy fehér jobban illik hozzám, mint a világos szürkés barna.
Tükör előtt néhány színt arcomhoz mérve, a világoskék jobban illik, mint a tűzpiros. A sötétkék kevésbé jó, mint a világoskék.
Szemsmink terén azt mondják, hogy a kék jól áll.
Attól még, hogy sötét a hajszíned, - kapaszkodj meg... meg lehetsz NYÁR is. Tekintve, hogy a világos, már-már pasztell színek jobban állnak, mint a tiszta tűzpiros.
Ezt hideg nyárnak hívják, - nagyon közel áll a télhez, csupán egy leheletnyit fakóbbak a tónusai.
Én is ilyen vagyok. A természetes hajszínem sötét, a szemem pedig centrális heterochromiás hideg barnás zöld, - az ilyen kevert színek egyébként gyakoriak a nyaraknál.
Ha nincs vöröses pigment a hajadban, biztos, hogy nem lehetsz ősz.
Köszi mindenkinek. :)
#3: tényleg, lehetek nyár is. :/
Fekete sárgít kissé(itt jön be, hogy nem vagyok túl porcelánfehérbörű) vagy csak a lámpafénynnél tűnt úgy.
Kékeszöld meg mintha jól állna.
Talán kijelenthető, hogy rosearce-m van (hogy kell leírni), mert mondjuk most is pirosas arccsontnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!