Miért kezd levegősödni az épített körmöm a körömágyi résznél?
Nemrég végeztem el egy tanfolyamot, nagyon szeretem ezt a szakmát.
Legtöbbet magamon gyakorolok, de már a barátnőim is előszeretettel fordulnak hozzám.
Eddig nem volt különösebb gondom, szépen tartottak legalább 3 hétig a körmeik, majd töltésre jöttek. Néhol volt kisebb levegősödés, de ugye ez a szin alatt nem volt észrevehető. A napokban viszont franciát keszitettem és itt ugye az épített nude zselére már csak a fényzselé kerül. Barátnőm több körmén is látható, hogy a körömágy felőli részen fellevegősödött az építésem.
Tudtommal nem értem a bőrhöz és vékonyan is hagytam azt a részt.
Mit csinálhattam rosszul?
Szükségem lenne pár tanácsra:(
Valószínűleg hogy minden köröm, amit csinálsz levegős, csak a teli szín miatt nem szembetűnő.
Nagyon sokféle oka lehet a levegősödésnek. Pl nem megfelelő előkészítés, nem megfelelő előkészítő anyagok vagy rossz használat. Rossz minőségű anyag, rossz technika vagy még sok más. Így nehéz megmondani nálad mi a hiba.
Írd le mit hogy használsz, milyen sorrendben, milyen anyagokat?
Köszi a tippeket!
Minden jó minőségű, konkrétan Brillbirdet használok.
Csiszológéppel felemelem a körömbőrt, ollóval szépen levágom, és az egész körmöt mattìtom 180-as soft reszelővel. Ezután nail prep, primer 2, bond és az építő nude.
Eddig nagyon kevés körömnél tapasztaltam levegősödést miután eltávolítottam a színt. De most ennél a franciánál konkrétan már 6 körmén is látszik.
Lehetséges hogy nem mattitottam meg mindenhol a körmét? Töltésre jött,és kicsit nehézkesen fértem oda a lenőtt zselé fölötti körömhöz a reszelővel.
Illetve mivel félek,hogy nehogy túlreszeljem a saját körmeiket,nagyon gyengéden mattitom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!