Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért reppen és törik le az 1...

Paramaribon kérdése:

Miért reppen és törik le az 1 hete épített zselés körmöm?

Figyelt kérdés
Egy hete jártam körmösnél (szalon) epitett zselet kertem. Nagyon szép munkái voltak,pozitiv ajánlással esett ra a választásom. Viszont lassan egy het elteltevel a körmöm szélei “berepedtek”,és sajnos a kisujjamon lévő körmöcske is feladta a harcot. Elmondasa szerint ilyen meg sosem fordult elo nala,es ha gondolom visszaepiti azt az egy kormot,mert fogalma sincs h ez mitol lehet. De az osszes repedt! Erdemes visszamennem vagy velem lehet a gond? :/

2019. aug. 13. 20:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valósínűleg úl vékony volt az anyag. Vagy építésnél rosszul helyezte fel a sablont. Adj neki még egy esélyt, lehetett rossz napja. Bár pénzt ne kérjen el, ez bőven garanciális.
2019. aug. 13. 21:10
 2/8 A kérdező kommentje:
A letort kormot dijmentesen kijavitja. Csak igazabol a tobbi kormom is elvalt es megrepedt..
2019. aug. 14. 00:26
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Így akkor az összeset garanciában kéne megcsinálnia. Én nem mennék inkább hozzá.
2019. aug. 14. 00:53
 4/8 anonim ***** válasza:
74%

levegősödik, lehet. nem jól csinálja. nekem is volt zselém, áttértem az acryl-ra. de a porcelán is tartósabb a zselénél, annál minden. szerintem kérj porcelánt legközelebb és hagyd a zselét.

a fogalma sincs mitől lehet egy körmösnél veszélyes mondat. inkább válts körmöst.... :D

2019. aug. 14. 08:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Ertem...ha sikerul most vele kijavitani(ez lenne a minimum 5000Ft-ert) biztos kormost valtok. Sajnos a kornyeken nagyon keves a jo kormos. Kozben eszrevettem h a kormom alja konkretan mindenhol hianyos es darabos...
2019. aug. 14. 11:51
 6/8 A kérdező kommentje:
2019. aug. 14. 12:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát... Hozzá ne menj vissza...
2019. aug. 14. 13:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Mindenképp körmöst váltok :)
2019. aug. 14. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!