Mondanátok véleményt? (Fotó)
Figyelt kérdés
Szerintetek h nézek ki? Mi az ami tetszik miaz ami nem? Kérlek titeket hogy csak őszintén!
Koritokat nemetek írjátok oda
2020. febr. 17. 22:29
11/26 anonim válasza:
Tetszik a körmöd és a fürdőszoba elrendezése. Más nagyon nem látszik belőled.
12/26 anonim válasza:
Fogyhatnál egy kicsit, mert nagy a feneked és vastag a combod.
Továbbá nem tetszik a helyesírásod és a flegma, búvalb..szott arckifejezésed se.
29N
13/26 anonim válasza:
Miért ilyen fos képet teszek ki, amin semmi se latszik?
Ez alapjàn nemtudok véleményt mondani
14/26 anonim válasza:
Ne legyetek már ennyire kegyetlenek! Ő felvállalta az arcát, és véleményt kért, nem szénné oltást. Meg lehet a véleményt kultúráltan is fogalmazni. Ezt, amit ő kap most tőletek, nem érdemli meg, ahogyan azt sem, hogy tárgyként kezeljétek!
15/26 anonim válasza:
A körmöd tök jó! :)
A szád mindig ilyen, vagy most vágsz valami arcot?... Fura.
16/26 anonim válasza:
Nyugtass meg, hogy nem adtál ki pénzt ezért a szemöldökért.
17/26 anonim válasza:
Full atlagos en is mondom ezt nokent. Es valoban a seggeddel probalsz kitunni a tömegből :D nem tudom szerintem nem tul szep az arcod. En az extrabb lanyokat mondom szepnek.
18/26 anonim válasza:
Nem tudom, mivel konkrétan csak egy segget látok. Meg egy fél arcot. Ebből nem sokat tudok megállapítani.
19/26 anonim válasza:
Egyébként jó popód van ebben a kitekert pózban, de hogy vajon természetes beállásban is jó-e... 🤔
20/26 anonim válasza:
Nagyon tetszik a fürdőszoba! Tök jó, hogy van sarokkád és zuhany is! Nekünk csak zuhany van. Ami nem tetszik: a flegma fejed.
És mi az a kék a mosdón?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!