Mondanátok véleményt? (Fotó)
Szerintetek h nézek ki? Mi az ami tetszik miaz ami nem? Kérlek titeket hogy csak őszintén!
Koritokat nemetek írjátok oda
Egy ilyen képből nem sok jön át. Nem mondanám, hogy rossz, vagy valami nem tetszik rajtad, vagy bármi, csak egyszerűen ennyiből nem sokat lehet mondani. Az arcod, kisugárzásod lehetne talán vidámabb, mosolygósabb, de nem feltétlenül lehet rossz így sem.
40/F
Tetszik: Sarokkád, A konnektor elhelyezkedése a tükör mellett, A csempe, a hajad, az arcod
Nem tetszik: Zavar hogy nem jövök rá mi az a sötétkék cucc a mosdó szélén, nem értem a fürdőszoba kialakítását. Tudnál képet küldeni még másik oldalról?
Amúgy összességében ez egy egész jó kép, kicsit szemcsés de gondolom az okostelefon fotóképességeinek köszönhetően. A fényekkel legközelebb többet törődj és szerezz be egy jobb készüléket.
23/F
Ez alapján az IQ -d nem éri el a 80- at. Én még levonnék pár pontot, mert kevés fényben, sötét háttérnél fekete pólóban semmi nem látszik belőled.
Szakasztott, mint a Nóri.
Amúgy, lánynak tűnsz. Alkatra, csontszerkezetre vékony, max 19 éves. Elfogadható popsi /talán guggolgatsz is rá/, kis poci alhas magasságában.
Mellekre nem tudok mit mondani, túl egységes a fekete felső. Enyhe rövidlátás, max 2,5 dioptria magasságában.
Arc, nem tudom, a fele nem látszik egyáltalán.
Haj, manikűr oké.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!