Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mondanátok véleményt? (Fotó)

Mondanátok véleményt? (Fotó)

Figyelt kérdés

Szerintetek h nézek ki? Mi az ami tetszik miaz ami nem? Kérlek titeket hogy csak őszintén!

[link]

Koritokat nemetek írjátok oda

2020. febr. 17. 22:29
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
43%

Egy ilyen képből nem sok jön át. Nem mondanám, hogy rossz, vagy valami nem tetszik rajtad, vagy bármi, csak egyszerűen ennyiből nem sokat lehet mondani. Az arcod, kisugárzásod lehetne talán vidámabb, mosolygósabb, de nem feltétlenül lehet rossz így sem.

40/F

2020. febr. 17. 22:32
 2/26 anonim ***** válasza:
95%
Őszintén... Én előbb inkább a személyiséged ismerném meg. Nem szeretem ha egy lány a testével akar megfogni.
2020. febr. 17. 22:32
 3/26 anonim válasza:
15%
Huuu, szerintem kifejezetten csinos! Eltudnék lenni egy jó darabig azok között a popsik között :) 24/F
2020. febr. 17. 22:33
 4/26 anonim válasza:
89%

Tetszik: Sarokkád, A konnektor elhelyezkedése a tükör mellett, A csempe, a hajad, az arcod

Nem tetszik: Zavar hogy nem jövök rá mi az a sötétkék cucc a mosdó szélén, nem értem a fürdőszoba kialakítását. Tudnál képet küldeni még másik oldalról?

Amúgy összességében ez egy egész jó kép, kicsit szemcsés de gondolom az okostelefon fotóképességeinek köszönhetően. A fényekkel legközelebb többet törődj és szerezz be egy jobb készüléket.

23/F

2020. febr. 17. 22:33
 5/26 acelsziv ***** válasza:
84%

[link]

Ez alapján az IQ -d nem éri el a 80- at. Én még levonnék pár pontot, mert kevés fényben, sötét háttérnél fekete pólóban semmi nem látszik belőled.

2020. febr. 17. 22:35
 6/26 Noren1989 ***** válasza:
10%

Szakasztott, mint a Nóri.

Amúgy, lánynak tűnsz. Alkatra, csontszerkezetre vékony, max 19 éves. Elfogadható popsi /talán guggolgatsz is rá/, kis poci alhas magasságában.

Mellekre nem tudok mit mondani, túl egységes a fekete felső. Enyhe rövidlátás, max 2,5 dioptria magasságában.

Arc, nem tudom, a fele nem látszik egyáltalán.

Haj, manikűr oké.

30/F

2020. febr. 17. 22:36
 7/26 anonim válasza:
88%
Nokent, atlagosnak mondanalak, de ez olyan kep, amibol nemsok minden latszik, azt leszamitva, h nincs onbizalmad, es a seggeddel probalsz vmit kompenzalni 😊 32/N
 8/26 anonim ***** válasza:
15%
Szép az arcod :) Amúgy nem félsz, hogy felismernek a haverjaid?
 9/26 anonim válasza:
43%
2020. febr. 17. 22:37
 10/26 anonim ***** válasza:
93%
Átlagos, ápolt, nem az esetem. Fél arcodat kitakarja a mobil, ami kifejezetten nem jó. Önkioldó esetleg nincs a telefonon?
2020. febr. 17. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!