Mellnövesztő recept házilag? (többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! A mellem mérete túl kicsi és kicsit nagyobbat szeretnék de plasztikát semmiképp. Van valami házi, otthoni recept amivel még lehetne növelni a méretét?2020. febr. 15. 20:44
1/7 anonim válasza:
Nincsen, ha lenne, nem lenne szükség a mellplasztikára.
2/7 anonim válasza:
Növelni nem fogod tudni, max úgy, ha hízol, akkor a zsírból valamennyi kerül oda is :D Vannak még tornagyakorlatok, amiktől szebb lehet a formája, de nőni ettől se fog. A csodakrémeket meg bogyókat felejtsd el, csak lehúzás. Mivel a hormonszint is befolyásolja a teltségét, esetleg fogamzásgátlótól nőhet picit eleinte, de csodát ettől se várj, meg csak emiatt ne is kezdd el, ha amúgy nem szedsz/szednél.
3/7 anonim válasza:
Zokni/zsepi a melltartóba, ez az egyetlen bevált módszer. Ha hízol nőhet, de ez is feltételes mód. Nincs olyan, hogy csak egy helyre hízol, vagy ha bizonyos testtájékra hízékonyabb is vagy azt nem te választod.
4/7 anonim válasza:
Foggátlótól tényleg "nőhet" de az sem növekedés. Én amikor elkezdtem egy hónapig mászkáltam enyhén duzzadt fájó mellekkel, kb mint menzesz előtti pár napban csak egy hónapig. Alig vártam, hogy megszokja a szervezetem a tablettát.
5/7 anonim válasza:
Ha lenne minimális ismereted az emberi testről,nem írnál ilyen hülyeségeket. A mell zsírból van. Ahogyan nincs helyi fogyás, úgy helyi hízás sincs. Ha összeeszel-iszol mindenféle kotyvaszokat, max felborítod az anyagcseréd és a hormonrendszered.
6/7 anonim válasza:
Kézrátétellel tudok segíteni. Vállalok pénzvisszafizetési garanciát is!
7/7 anonim válasza:
Terhesség :)
Viccet felreteve sajnos nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!