Mi a véleményetek a Bella mellnövesztő krémről? Valaki használta már?
Szia!
Én a Bella pénisznövesztő krémet használtam csak. Két hét alatt 14 cm-t nőtt. Maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. De a legjobb, hogy nemrég kiadtak egy új olyan krémet amit a hajadra kell kenni és beszívódik és serkenti az agyműködést. Most fejezem be a 14. MSc diplomám, a héten.
"Második válaszolónak ,már van olyan is h pénisznövelő krém a bellából?"
Mondd, hogy nem gondoltad komolyan, amikor ezt reagáltad a hozzászólására...
Ó, dehogyisnem. De nem hiszem, hogy így megoldható lenne.
Viszont van egy rakás más dolog, ami azzal jár, hogy megnő. Ott van persze a plasztikai műtét, de gondolom azt nem szeretnéd (és bevallom, szerintem is inkább legyen egy lánynak nagyon pici természetes melle, mint egy nagyobb műtött), de akkor is nőhet, ha felszedsz pár kilót magadra, nőhet fogamzásgátló szedésétől is, valamint terhesség alatt is szépen megduzzadnak.
Amúgy mekkora a melled, és nagyjából milyen alakú?
A B NEM kicsi! Közepesnek számít. Érdekes módon ezt a "B kosár az semmi" szöveget csak a komplexusos B-s nőktől hallottam, mástól még soha.
Fogadd el magad, a melled csak hízástól vagy plasztikai műtéttől fog megnőni. Az ilyen kenceficék mind-mind kamuk. Az meg egy hülyeség, hogy egy nő csak min. C kosárral nő. Egy túrót, mindig is voltak, vannak és lesznek kismellű hőlgyek a világban és semmivel sem érnek kevesebbet.
Plasztikai sebészet az egyetlen ami szép eredményt ad.
Probálj meg hízni talán mellre is megy. Egy krémtől hogyan nőne a melled??
Olvasd el!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!