Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is ronda egy...

Szerintetek is ronda egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

Szóval... szerintetek nagyon csúnya lehet valaki akinek rusnya arca és fordított háromszög testalkata van(48 kg)? Úgyértem a nőiesség egyik alapja a széles csípő, nekem meg abból nem jutott, az arcom pedig olyan furcsa. Nem nagyon látok más embert viszonylag "kiálló" állal, vagy hegyes orral, vagy ilyen formátlan ajakkal. Az egyetlen dolog amit szeretek magamban az a szemem mert egy szem nem igazán lehet csúnya, persze abból is barna van ami nyílván lehet szép is de az én, szinte ugyanolyan színű hajammal nagyon nem néz ki jól.

Igen, valószínúleg túlgondolom ezt az egészet de kíváncsi vagyok, mit gondoltok...

2020. febr. 6. 23:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom tini vagy.

Ezen az önutàlaton mindenki àtesik.

Meg kell szeretned magad. Próbalj formàlódni, edzeni. Szerezz egy kis önbizalmat.

Sokkal rosszabbul is jàrhattàl volna.

2020. febr. 6. 23:42
 2/8 anonim ***** válasza:
34%

Ebből azért még nem derül ki, hogy pontosan hogy nézel ki.

Egyébként az alakodon lehet változtatni, súlyemeléssel elérhető hogy a csípőd szélesebbnek hasson pl.

2020. febr. 6. 23:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Leírás alapján nem tűnnek a legnyerőbb adottságoknak. De mindenkinek vannak kisebb-nagyobb külső hiányosságai, amiket vagy elfogad, vagy valahogy megpróbál javítani rajta. Nincs olyan frizura, ami előnyösebbnek mutatja az arcod?
2020. febr. 7. 11:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egy előnyösebb frizura(pl egy lágy hullámos bob megtörheti a "hegyes" hatást) és edzés fenékre/lábra sokat segít. Az alakomon èn is pont most dolgozok így
2020. febr. 7. 12:00
 5/8 anonim ***** válasza:
73%

1., Látatlanban senkinek a véleményére ne adj, ez jó tanács! :)

2., Nem, nem ronda egy ilyen lány, van aki az ilyen csajokért bomlik!

3, Ne emészd magad hülyeségeken, legyen önbecsülésed, és szeresd magadat!

4., Mivel mi sem látunk téged, így hidd el, nem nagyon adhat senki sem a külsődre vonatkozólag szubjektív véleményt!

Szóval nyugi, szép vagy, az élet is szép, a jó dolgokra koncentrálj inkább! :)

2020. febr. 7. 15:03
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, igazából fogalmad sincs, hogy néz ki, de azért "nyugi, szép vagy", hát persze.
2020. febr. 7. 15:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Mutasd
2020. febr. 7. 17:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, túlgondolod.
2020. febr. 7. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!