Lányok! Bejön valakinek a simára borotvált fej egy fiún?
Figyelt kérdés
Gondolkozok, hogy le borotválják e mert nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy milyen érzés.
Közép iskolás srác vagyok.
A korombeli lányoknál ez nem hátrány?
2020. febr. 4. 17:58
1/12 anonim válasza:
Nekem nem jön be!
Magad miatt borotváld le, ne màs miatt.
Ha neked tetszik akkor nyugodtan próbàld ki. Ugy is csak haj, hamar megnő!
4/12 anonim válasza:
Igaz kicsit idősebb vagyok, mint a korosztályod, de nekem világèletemben a hosszabb haju fiúk jöttek be, úgyhogy nekem pl nem. De ne erre alapozz, hogy itt mit mondanak, mert csomó lánynak viszont bejön ès ha nem tetszik, úgyis visszanő. Úgy hordd a hajad ahogyan TE jól èrzed magad
6/12 anonim válasza:
A rákos betegek jutnak eszebe a kopaszokról. Főleg ha még ritka a szemöldökük, vagy világos. Egyàltalán nem jön be. 18L
7/12 anonim válasza:
Nekem az a kedvencem, imádom ❤ 18/L
9/12 anonim válasza:
Valakinek biztosan, de az nem én vagyok. L.
10/12 anonim válasza:
Korodbeli lány vagyok,nálam hátrány lenne. És ez a gyakoribb. Persze azért vannak kivételek,meg az az első,hogy te jól érezd magad,nem a lányok véleménye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!