Férfiak, ugye ti se szeretitek, ha magas egy nő homloka?
Figyelt kérdés
2020. febr. 4. 09:44
1/9 anonim válasza:
Magas homlokú, párkapcsolatban lévő nőként még soha nem kaptam negatív véleményt csak mert magas a homlokom.
2/9 anonim válasza:
Nem mondom hogy szeretem, de ezen nem múlik semmi.
3/9 anonim válasza:
A magas homlok az értelem jele, az alacsony "ősemberes"!
Emellett még nem talákoztam olyan férfival, akinek az alacsony homlokú nők tetszenének kifejezetten, ez inkább negatív, de nem csak ez az egy tényező számít, hanem az összhatás.
4/9 anonim válasza:
Hát nekem magas a homlokom, és soha nem kaptam tàmadást érte. Senki se csúfolt miatta.
Az udvarlók számából akik legyeskednek körülöttem, abbol nem az jön le hogy vissza taszító lenne a magas homlokom! 😉
5/9 anonim válasza:
Nem szempont.Nem a homlokát figyelem,hanem az összképet. Több lányt is ismerek,akinek magas és szépek.
6/9 anonim válasza:
Nem mondom, hogy javítani szokott az összhatáson.
7/9 anonim válasza:
Furcsa, de én azt állapítottam meg magamon, hogy számomra vonzó a magas homlok... Bár nem mondom, hogy minden egyébtől független, de általában engem inkább vonz.
8/9 anonim válasza:
Mármint vízfejüekre gondolsz?
Úgy is szokták hívni őket,igen nekem sem tetszenek.
9/9 anonim válasza:
Mégis hány centiméter távolság legyen a szemek és a fejteto, illetve hajhatár közt, hogy "magas" legyen az a homlok és meddig számít "alacsonynak"? Lehet milliméterre is írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!