Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek jól állna a...

Szerintetek jól állna a szakáll/borosta?

Figyelt kérdés
Lényegében borotválkozás közben belegondoltam hogy lehet szakállat kéne növesztenem... szerintetek jól állna, ha hosszú(hátközépig érő) kissé hullámos sötétbarna hajam van szürkés-zöldes a szemem és ovális az arcom? Ha igen milyen stílusút válasszak? Remélem elég az információ, előre is köszi 18/F

2020. febr. 2. 01:10
 1/6 anonim ***** válasza:
57%

Hát figyelj, tudom, hogy ez elcsépelt, de leginkább kép alapján lehetne megmondani :)

A hosszú haj viszont + pont, imádom az ilyen pasikat:)

2020. febr. 2. 02:46
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
első vagyok: szakállat semmiképp, az minden férfin ronda szerintem. A borosta jó lehet :)
2020. febr. 2. 02:47
 3/6 anonim ***** válasza:
61%

Figyelncsak kisfiu te tenyleg azt gondolod hogy ilyen leiras alapjan majd itt ha mondanak ezt vagy azt akkor jobb lesz neked?

Kerdezd meg anyadat inkabb

2020. febr. 2. 07:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó. Nem tudom mit szerettél volna írni, én ilyen helyesírással a helyedben nem kisfiúznék.., anyukám meg pont leszarja szerintem. Egyébként jöhetnek válaszok még, ha azok segitenek dönteni
2020. febr. 2. 16:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Én 163 cm vagyok és 52 kg, szeretem a spagettit. Tetszik az alakom, elég formás vagyok?

Na a Te kérdésed is pont ilyen értelmetlen, mint az enyém. Ennyi információ alapján nem lehet mint mondani, nagyon sok más dologtól is függ, hogy jól áll e.

Ha gondolod küldj képet privátba és segítek.

20/N

2020. febr. 2. 19:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Borosta vagy körszakáll :)
2020. febr. 2. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!