Szerintetek ez a nő szép?
2020. jan. 23. 23:37
11/17 anonim válasza:
Szerintem 10. Végre egy érdekes és szép arcú nő, nem ezek az idióta egyenpofák. A feltöltött száj, Jacko-s orr, szét töltött és botoxolt fej, homlokig érő szemöldök. Ki vagyok ezektől.
13/17 anonim válasza:
Kicsit karfiolfeje van. Előnyösebb kép nem volt? Ettől függetlenül látszik, hogy szép. 10/7
14/17 anonim válasza:
15/17 anonim válasza:
Na ezeken nem szép!
Viszont szerintem palvin barbi se szép! Buta, libuska feje van, smink nélkül tucat.
16/17 anonim válasza:
Hát én elviselnék Barbi feléből a munkahelyemen két tucatot is. Ennél a buldogképü csajnál, akit többen 9-10-re értékelnek szerintem elég sok szebb csaj van bármelyik magyar faluban.
17/17 anonim válasza:
Hú 14-es jó hogy betetted a két linket...milyen csalóka, bár a kérdező által kirakott képen szerintem 20 évvel fiatalabb.
Így is elég karakteres érdekes az arca és nem tucat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!