Ha férfi létemre mindkét fülemben fülbevalót hordok b+zinak gondolnak-e?
Figyelt kérdés
Mennyire b+zis ha mindkét fülemben van fülbevaló?2020. jan. 22. 10:02
1/15 anonim válasza:
Eléggé. Ilyenkor egy szakemberben már felmerülne a kérdés, hogy miért érzed szükségét annak, hogy úgy nézz ki, mint az anyád.
2/15 anonim válasza:
Pontosan!
Én legalábbis biztosan annak nézek minden fülbevalóst, aki nem nő!
De FÉRFInak semmiképp sem!
34/F
3/15 anonim válasza:
2008 korul meg divat is volt, de 2020 van, csak annyira neznek hulyenek mint ha en most bundesliga seroval maszkalnek az utcan. Szoval elegge.
4/15 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm akinek van és alapból annak tartanám, de neki nagyon jól áll
5/15 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nagyon tetszik. Imádom hordani. Jól érzem magam.
2020. jan. 22. 11:40
6/15 anonim válasza:
Figyi, ha neked tetszik és jól erzed magad vele, miért érdekel masok véleménye? Személy szerint nekem sem tetszik a fülbevaló a ferfiakon, de tuti nem szólnék meg senkit, ha neki tetszik. Ez a te saját döntésed, ha valakit zavar ne nézze. :))
7/15 anonim válasza:
Szerintem van olyan férfi akin nem néz ki rosszul a fülbevaló. Sőt nekem kifejezetten tetszik. Ha jól érzed magad akkor nyugodtan hordd!
8/15 anonim válasza:
Nyugi, manapság már mindenért /és bármiért, illetve az ellenkezőjéért is b@ zinak nézik az embert.
Holott a ténylegesen meleg férfiak is ugyanúgy különböző stilusúak, mint a hetero társaik, van köztük öltönös is, meg fülbevalós is, meg hétköznapi "szürke" srácok is...
Szóval ez az egész semmi másról nem szól, mint buta, üres előitéltekről.
Magam részéről egyébként a fülbevaló egyedül a néger pasiknak áll jól és férfiasan, akár 1, akár 2 van belőle. A fehérek csak linknek tűnnek tőle (de nem b@ zisnak)
9/15 anonim válasza:
Sztem ma már nem divat ez, nekem nőként nem tetszene az tuti. Max egyik fül, azt még elviselném.
10/15 anonim válasza:
Ha négykézláb jársz és közben mondod "múúúú", akkor akár tehénnek is gondolhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!