Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha 37 éves férfi létemre...

Ha 37 éves férfi létemre mindkét fülemben fülbevalót hordok és gyantàzom a teljes testem az gáz-e? Karok és lábak is!

Figyelt kérdés
A fülemben fekete pötty fülbevalót hordok és mindkettő mellbimbóm körbe van tetoválva. És mindkettő felkarom tetovált és a fejem borotválom. A szemöldököm fél centi vastagságú teljesen formára szedett. Látszik-e rajtam hogy meleg vagyok? 187 magas vagyok és 90 kiló pici pocakkal!
2019. nov. 9. 16:58
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
A fülbevalók kb. 5 mm átmérőjű fekete kör, a bal mellbimbóm körbe van tetoválva egy 13 cm átmérőjű maori tetoválással, a jobb mellbimbóm körül pedig egy kb. 11 cm átmérőjű nap van rá tetoválva. A két felkaromon pedig nonfiguratív tetoválás van. Az összes tetoválás fekete színű!
2019. nov. 9. 17:02
 2/17 anonim ***** válasza:
98%

Számomra az összhatás miatt igen, meleges hatást kelt.

Miért kell gyantázni férfi létedre az egész testedet?

2019. nov. 9. 17:08
 3/17 A kérdező kommentje:
Utálom a szőrt. Nem bírom magamon elviselni. A teljes testem gyantazom évek óta. A fejem meg naponta borotválom.
2019. nov. 9. 17:20
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
Fizesd be az adót és ne hangoskodjatok este 10 után, a többi nem érdekel :)
2019. nov. 9. 18:00
 5/17 anonim ***** válasza:
75%

Amit leírsz nem utal egyértelműen arra,hogy azonnal lejönne az,hogy meleg vagy.

A fülbevalót kivenném, 37 évesen nem hinném,hogy kellene már viselned. A többi simán elmegy heteró pasiknál is.

Általában a gesztusokon (pl. kéztartás), az öltözködésen, a hanglejtésen lehet észrevenni ha valaki "más". De részemről még ez se törvényszerűen megy.

2019. nov. 9. 18:28
 6/17 Metionin ***** válasza:
96%
Szerintem nem gáz, ha te így érzed jól magad. Ennyitől simán lehetnél épp heteró is.
2019. nov. 9. 22:36
 7/17 anonim ***** válasza:
43%

Jajj ez a mindenhez hozzáfűzzük,hogy meleg e valaki,annyira unalmas és szánalmas a csajoknál is biztos meleg ha acéletétes bakancsba jár mellé meg férfiasanöltözködik? Ők is búznyákok?

Én is epilálom magam mindenhol mert igényes vagxok magamra, a fülbevaló ha tetszik viselddd nyugodtan.

A nők is használnak nadrágot...

F/43

2019. nov. 10. 13:26
 8/17 anonim válasza:
37%
Igen, gáz
2019. dec. 27. 21:29
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Egész őszintén?

Jól érzed így magad? Ha igen, ki nem szarja le más mit gondol?

2020. jan. 9. 13:34
 10/17 anonim ***** válasza:
77%

Még nem láttalak, de tuti nem jönnél be... Bocs.

Többi magánügyed.

Nem mindegy ki mit gondol?

2020. jan. 25. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!