Ha 37 éves férfi létemre mindkét fülemben fülbevalót hordok és gyantàzom a teljes testem az gáz-e? Karok és lábak is!
Figyelt kérdés
A fülemben fekete pötty fülbevalót hordok és mindkettő mellbimbóm körbe van tetoválva. És mindkettő felkarom tetovált és a fejem borotválom. A szemöldököm fél centi vastagságú teljesen formára szedett. Látszik-e rajtam hogy meleg vagyok? 187 magas vagyok és 90 kiló pici pocakkal!2019. nov. 9. 16:58
11/17 anonim válasza:
Attól függ milyen a látvány.
Ha csak leírnék egy leírást, az nem igazán egyezne az emberek fejében összeállt képpel 🙃
Mivel mindenkinek saját fantáziája van.
Amúgy a gyantát nem javaslom!
(Főleg nem arcon, remélem ott nem azzal csinálod)
Mivel a bőr szerkezetét roncsolja és elősegíti a ráncosodást is.
Családban én vagyok a fodrász, manikür-pedikürös, kozmetikus.
Férfi tesómnak is szedem a szemöldökét.
Nem mindegy, hogy milyen "fazonra".
(Pedig ő hetero)
Nah meg a mozgás, kisugárzása is árulkodik az emberekről.
Van olyan meleg ismerősöm, akiről meg nem mondanád.
Pedig a felsorolt dolgokat ő is csinálja, kivéve a kopasz részt.
12/17 anonim válasza:
Takarodj már innen az ocsmányságoddal, hányszor emeled még ki? Mégis mit akarsz hallani egy olyan dologról,amit a többség utál. Igen,tökre látszik,hogy búza vagy! Így jó??
15/17 anonim válasza:
Szia!Az első és a legfontosabb hogy sz,rd le a negatív véleményeket.Ne foglalkozz azzal hogy más mit mond.Nem szereted a szőrt ezért gyantáztatid.Tetszik a fülbe való és a tetoválás van.Neked kell tetszenie neked kell .Én nem mondanám meg a leírtak alapján hogy meleg vagy.Sok hetero férfi is jár gyantáztatni.Úgy hogy nem ebből fogják a következtetést levonni hogy meleg vagy.
16/17 anonim válasza:
A konformizmus gáz, az, hogy adsz idegenek véleményére és attól teszed függővé az önmegítélésedet, hogy mások mit mondanak. Na ez gáz, nem a sajátos külső.
17/17 anonim válasza:
Miért lennél gáz? Oké, nem biztos, hogy a zsánerem lennél, de mindenki éljen úgy, gyantázzon, fülbevalózzon, tetoválkozzon ahogy jól érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!