Lina nevű youtubernek most divatos arca van, vagy csak szimplán extrém csúnya?
Lina és Panni - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=9-uTleFD6qg
Nem beszólni akarok valakinek/neki, ezért is nem a YouTube-on kérdeztem meg az embereket.
Mindenkinek joga van csúnyának lennie, úgy hogy nem szólnak be neki. De ő nyílvános szereplő, és tényleg arra lennék kíváncsi, hogy ő egy trendi arcú extrém szépség, vagy csak baromi ronda?
Átlagos. És akkor mi van? Max neked nem tetszik.
Nekem sem tetszik minden, amire valaha ránéztem erre a bolygón, és biztos vagyok benne, hogy neki se.
Ettől függetlenül éppen diplomázik, csinálja az életét, - nem áll le azon rinyálni, hogy szerinted nem ő lesz a következő Miss World Hungary.
Senki nem tehet arról, hogy hogy néz ki. Egyelőre úgy gondolja, hogy ezzel a sminkkel tudja kihozni magából a legtöbbet.
Bocsánat, de ha Lina agyonsminkelt, akkor a naponta hétszázezer különböző terméket használó Jeffree Star, Karin Dragos, Kárpáti Rebeka, meg a többi műmosolyú szépségkirálynő fruska micsoda?
#13 off: A diploma olyan mint anyáink korában az érettségi. - bár nem vág témába.
on: Egy férfias travit/transgendert és két egészen más kategoráz lányt hoztál fel melledte?
Ha megnézel más kérdéseket is róla, így szépítő youtube celebsége ellenére is max. átlagos vagy csúnyácska.
Egy közszereplő aki rosszul gondolja, hogy a erős smink szépít. Nem a sokon van a lényeg. Bár lehet így értetted.
Szegénynek jó nagy orra van, valószínű azért fotózza magát mindig oldalról, mert igy nem annyira feltuno, kb. minden képén ugyanúgy fordítja a fejét.
Persze nem akarom megbántani én sem, ez csak egy vélemény 😀
"Minden, ami a "DE" előtt elhangzik lényegtelen!"
Ez az idèzet teljesen passzol rá.
Nincs semmi bajod vele,nem akarsz beszólni DE...
Haggyuk ezt :)
Nem mindegy hogy hogy néz ki?
A szépség még mindig relatív! Nincs olyan ember, aki mindenki szerint szép!
Ez így van. Most az a divat sminkelés terén is, hogy úgy kontúrozzák-highlighterezik az orrukat, hogy vékonyabbnak tűnjön, - neki legalább ezt a lépést nem kell megtenni, ha divatos akar lenni.
Amit egyénként nem igazán értek, mert én természetesen vékony, “európaiasabb” orrúként szerettem volna mindig kis piszét.
De visszatérve Linára: NEM az számít, hogy ki hogy néz ki, milyen vonásokkal rendelkezik, és hogy az emberek többségének tetszik-e vagy nem, - hanem hogy miként élünk ezen az elcseszett helyen (értsd: világon).
Szerintem egyelőre nem tett semmit, amiért gyűlölni kéne (pláne külsőségek miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!