Nők! Nektek mennyit számít az ha egy férfin van óra?
Youtubeon folyton fújják hogy a karóra férfias, az azt jelenti hogy elfoglalt vagy, nincs olyan sok időd, pontos vagy..stb Nektek mi a véleményetek?
Én az ilyen nézőpontokat mind érdekes nézőpontként nézem, csak szimplán kíváncsi vagyok hogy ti mit gondoltok erről. :)
Attól egy férfi nem lesz férfias, csak mert karórája van!
A férfiasság nem itt kezdődik. Ez csak egy kis kiegészítő, mint egy karlánc, nyaklánc..stb.
11!
Ha jobban elolvastad volna a kommentemet akkor sikerült volna rájönnöd hogy én is a HÁRMASNAK címeztem a mondandómat mert ő fejtette ki hogy az óra sem férfias már ...
Én vagyok a 3-as kommentelő. 🙄 A 11. válasz is az enyém volt.
Úgy tűnik valakinek nagyon megsértette a "karórám van, férfiállat vagyok" önbizalmát.
Teljesen hidegen hagy és nem értem miért tudnak milliókat költeni egy órára.
“Teljesen hidegen hagy és nem értem miért tudnak milliókat költeni egy órára.”
Azért költenek(költünk) komoly pénzeket órára, mert másnak(nekünk) nem mindegy a minőség illetve a státusszimbólum amit hord/ad.
Pont mint az autó..
Minek vegyek egy Suzukit (ami A ból B be elvisz) ha vehetek Jaguart, Mercit stb.. is(ami ugyebár A ból B be ugyanúgy elvisz, de teljes kényelemben és luxusban)
"Karóra nem férfias, hisz ma már nők is viselnek karórát."
Igazából a karóra női dolog volt, a férfiak zsebórát használtak, aztán a két világháború között terjedt el a férfi karóra is, de sokáig így is női dolognak tartották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!