Lányok, milyen parfümöt szerettek egy férfin? Számít ez egyáltalán valamit nektek?
Figyelt kérdés
Márkát és illatot írjatok ha tudtok légyszi.2010. júl. 19. 07:38
1/10 anonim válasza:
Tom Tailor Tom Tailor
Fuu én valamelyktők nagyon beindulok:$
3/10 anonim válasza:
BVLGARI Black-et használok, nem volt még rá panasz, bár elsősorban magam miatt fújom ezt.
20f
4/10 A kérdező kommentje:
Eddig mexx blacket használtam, de kutya sem vette észre:D
Most akarok venni valami újat mert kifogyott.Olyan kéne amitől sok nő beindul:)
2010. júl. 19. 07:57
5/10 anonim válasza:
a bvlgari black elég semleges illat, nem feltűnő, de aki észreveszi, az imádja
6/10 anonim válasza:
amúgy meg egy parfűm soha ne legyen tolakodó
7/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, nem értek ennyire az illatokhoz hogy felismerjem mi a tolakodó és melyik lágyabb:D A szaglás nem az erősségem.
2010. júl. 19. 08:22
8/10 anonim válasza:
Armani: Auqa di Gio, ez a nagy kedvencem. sajnos sok férfi fújja magára, akinek semmi köze az illathoz, úgy értem abszolút nem illik hozzá. sokszor érzem bénán felöltözött, rajos tini fiúkákon, na azt utálom. de akihez passzol, azon isteni ez az illat.
9/10 anonim válasza:
Nem tudom, ki hogyan van vele, de nekem nagyon számít az illat... teljesen felvillanyozhat egy jó parfüm. Van egy egyszerűbb parfüm a Malizia Umo (Vetyver)...nálam ez teljesen nyerő...és az ára sem drasztikus
10/10 anonim válasza:
Imádom, ha egy pasinak jó az illata. Múltkor buliban ottvolt a kiszemeltem, odajött, és tánc közben éreztem az illatát, valami isteni parfüm. :P Azt hittem ott helyben ledöntöm. :D Nekem sokat számít, ha egy fiúnak jó illata van, imádom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!