Nyelvfék piercing vagy sima nyelv piercing?
Már elég régóta kinéztem magamnak ezeket a piercingeket de még nem jutottam el odáig, hogy valamelyiket megcsináltassam. Mindkettő ugyan úgy tetszik ezért szeretném megkérdezni tőletek, hogy melyikkel járnék jobban. Nem azért szeretném, hogy mutogassam másoknak hanem azért, mert tetszik. Nem ez lenne az első piercingem, a fülemben összesen 7 fém ékeskedik. 4 sima lobe, 1 helix, 1 conch és 1 daith. Mindegyiket nagyon szeretem. Visszatérve a kérdésre, szerintetek melyikkel nem lenne annyi gond? Mármint minden piercingre oda kell figyelni de gondolom a nyelvfékre még inkább ügyelni kéne. Szívesen olvasnék tapasztalatokat is. Mennyire fájt illetve milyen gyorsan gyógyult be? Tudom, hogy ez egyén függő de azért megkérdezem. ^^
16/L
Csak hogy legyen normális válasz is.
Nyelvfékem nincs, így arról nem tudok beszámolni, de sima nyelvpiercingem van. A szúrás nem igazán fájt, lefújták lidocainnal. Utána picit nyáladztam, de az hamar elmúlt. 😂 Az első három napban irdatlanul szenvedtem, egy banánt fél órán át ettem. Nem javaslom, hogy szadizd magad, ahogyan én. Egyél főzelékeket, bébikajákat, pürét. Én sima tengeri sós vízzel öblögettem. 2 hét után már semmi gondom se volt vele, azóta is nagyon szeretem már egy éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!