Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen órát vegyek?

Tesla99 kérdése:

Milyen órát vegyek?

Figyelt kérdés
Olyan női órát keresek elérhető áron ami lehetőleg zafír lapos, mechanikus/automata,fém szíjas és 5bar-ig vízálló...Tudom sok az elvárás, de érdekelne hogy létezik e nem bűn drágán ilyen. Köszönöm a segítséget

2020. jan. 10. 00:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi számít OK árnak, mi számít bűn drágának? Sajnos amióta belemerültem az órák világába átértékelődtek ezek a kategóriák, számomra mást jelentenek ezek a szavak valszeg, mint számodra :D

Amúgy legjobb ár-érték arányú, normálisabb minőségű mechanikus karórát, ami zafír kristályos, fémszíjas, 5 barig vízálló és nem bűndrága, aliexpressen találsz 50-100 dolláros kategóriában (Starking még egy egész jó mushroom brand). Meglepő módon azok egész vállalhatóak, ha némi mázlid van. Csak mindenképp kérdezz rá az eladónál, hogy miből van az üveg, mert általában nem egyértelmű, egyik helyen hardlex, másik helyen zafír van írva ugyanannál az óránál pl. Ez persze csak akkor játszik, ha nem zavar, hogy ismeretlen "márkájú" órád van. Ha zavar, akkor viszont először definiáld, hogy neked mi olcsó és mi drága, addig nem akarok írni semmi konkrétat.

2020. jan. 10. 00:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Itt nézz körbe, hátha:

[link]

2020. jan. 10. 00:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...hát ilyen 200-300€t szánnék most rá maximum, drágábbat nem is mernék hordani.
2020. jan. 10. 20:58
 4/7 A kérdező kommentje:

Esetleg erről vélemény? :

[link]

2020. jan. 11. 11:49
 5/7 anonim ***** válasza:
NE! Nehogy ezt vedd... Szállítási idő alapján ez dropshipping, azaz még ha ez is kéne neked, sokkal olcsóbban is meg lehet találni valahol. Másrészt ez ennyit sem ér. Amúgy is kvarc, te meg mechanikusat keresel. Illetve ez tényleg csak cseppálló, 3 bar, valamint sima ásványi üveg, ami pár hónap alatt tele lesz karccal. Ennél már a Starking is jobb, pedig fele ennyibe kerül, amit pár napja linkeltem. Most érkezett meg a mienk, enyém nem jó, a páromé hibátlannak tűnik. Még nem néztem meg, hogy milyen a pontossága, meg hogy valóban zafír-e az üveg. Az Emporio Armani nem karórákat gyárt, hanem divatcikkeket, emiatt az összes karórájuk bőven túlárazott divatcikk. Valószínűleg valami nagyon alap 3000 forintos szerkezetet raknak bele, egy közepesen OK számlappal meg egy normális szíjjal/tokkal. Messze nem ér ennyi. 113 ezret sose ért, az csak marketing meg higx azt hidd, hű de jó vétel.
2020. jan. 11. 12:08
 6/7 anonim ***** válasza:

A zafír drágít!

ÉN, SEIKO 5 mellett voksolnék.

2020. jan. 11. 13:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz aliexpressről Starkinget venni mondjuk, akkor szerintem is egy Seiko 5 lehet a legjobb választás. A Hardlex kevésbé kemény, mint a zafír, de cserébe kevésbé törékeny. Normál körülmények között a Hardlex sem karcolódik, de pár év alatt össze fogsz szedni 1-2 karcot. A zafírral tk. lehetetlen karcot összeszedni, hacsak nem csapod neki a gyémantgyűrűd (ismerősöm ismerőse így karcolta meg az óráját, habár lehet csak urban legend)
2020. jan. 11. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!