Milyen orat vegyek?
nem tudok donteni es azt sem tudom hogy milyen markat vegyek
:(
ha esetleg van olyan aki ert hozza annak elfogadnam 1-2 tanacsat + azt is hogy mit kellene nezni egy vasarlas eseten
kezdokent nem akarok 10-15 ezert forintnal tobbet raszani :(150-200 lej)
errol az oldalrol esetleg valaki ajanlana valamelyiket? ha igen meyiket es miert :D [link]
JA es oldalakat is szivesen elfogadnek ahol szet tudnek nezni:)
Tisztázzunk pár részletet.
Férfi vagy nói óráról lehet szó?
Ismered-e a számokat, vagy mutató legyen rajta?
Elemmel menjen, vagy felhúzós legyen?
Robosztus sport órát keresel, vagy elegáns alkalomhoz illó viseletet?
Hidd el, mi sem tudjuk jobban hogy mit akarsz, mint te.
A linkelt oldalon lévők legalább tetszenek? Vagy nem találtál jobb oldalt?
Felkereshetsz egy üzletet személyesen is, ott az eladót megkérheted hogy segítsen eldönteni milyen irányba indulj.
Ne kapkodd el, nyugodtan tájékozódj. Ezt a lapot szoktam ajánlani nézelődésre, mert elég jó a keresője:
Itt le tudod szűrni a férfi/női, mutatós/számkijelzős, fém/műanyag, ár, további funkciók, stb. feltételek szerint.
10-15 ezer Ft-nak megfelelő pénzért nagy csodára nem lehet számítani, de ennyiért már találsz egy korrekt Casio-t, én ezt a márkát ajánlom. Japán márka, évtizedek óta a piacon van és az olcsó órái is megbízhatóak.
Pl. ez a MRW-200H-s széria vagány kis óra:
Vagy megtetszik egy divatóra, de azok a valós műszaki tartalomhoz képest jellemzően túlárazottak és nem lesz szükségszerűen szinvonalas a kivitelezés (igen, ilyenkor mindig ír valaki, hogy neki divatórája van már egy éve és semmi baja, de ugyanúgy teli van a divatórák vlága filléres ötvözetből készült vacakkal, ami szépen lerohad rólad) A linkelt lapon úgy látom, jellemzően divatórák vannak.
Mivel nyilván nem vagy órabuzzi, ezért csak kvarcórát javaslok, a mechanikus (automata vagy akár felhúzós) órákkal vannak küzdelmes pillanatok és nagyságrenddel érzékenyebbek, mint egy LCD-s óra, és amúgy is drágábbak. A kvarc meg csak simán működik a fiókban is sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!