A fiúk leginkább rossz vagy jó okból néznek meg "úgy" egy lányt?
Tudom, ez egy kicsit hülye kérdés, de már tényleg teljesen összezavarodtam... az elmúlt hónapokban többször is volt rá példa, hogy sétáltam az utcán és azt vettem észre hogy a szembe jövő fiú engem néz és esetleg mosolyog is. Pár embert már megkérdeztem erről, és azt mondták hogy ez azért van mert szép vagyok, és jó alakom van..
Ha ez igaz, akkor miért van az, hogy ha már kezdek közel kerülni egy fiúhoz, akkor csak úgy lelép és egy idő után már egyáltalán nem is keres? Vagy ha nekem tetszik valaki, és próbálok jeleket adni hogy bejön akkor semmi sem lesz az egészből?
Kivel van a baj?
17/f
Magamból kiindulva szerintem csak félnek attól hogy közeledsz, lehet hogy azt hiszik megvicceled . Nem veled van a baj. Az is lehet hogy rájön nem vagytok egy hullámhosszon. Bár en örülnék egy ilyennek ha valaki közeledne de ez magánszoc probléma. Hehe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!