Ha 164 cm magas lányként 75 kilóra híztam, de arányosan, azt mennyire tartjátok kövérnek?
Figyelt kérdés
2019. dec. 31. 00:33
11/15 anonim válasza:
9-es vagyok, kicsit meglepődtem hogy aki azt mondja nem tetszene neki, azt lepontozzátok, de rájöttem hogy azért, mert a kérdés az volt hogy "mennyire tartjátok kövérnek".. Én megint csak azt tudom mondani, ha valakit szeretsz, akkor külsőre az arcának kell tetszenie, mert ha szereted akkor már az is öröm lehet ha ránézel, vagy a szemébe, a mai világgal van a baj, nem a kérdezővel, mert a mai világba a sok kis instagram függő ri*nc miatt a mai világba már csak az a jó ha egy anorexiás módon lefogysz és pózolsz mint egy utcasarki, de elárulom nektek hogy pont az a szar amikor nem vagy önmagad és beállsz a sorba. A kérdező ennek a szar világ ellenére felvállalja hogy picivel több mint az átlag, ő ilyen, és ez szerintem egyáltalán nem rossz dolog.
12/15 anonim válasza:
Szia! Én is pont ilyen vagyok. Irhatok neked?
13/15 anonim válasza:
9-es vagyok, látod kérdező, van aki támogat és van aki olyan mint te, az ilyen sekkkfejek miatt nem kell keseregni! ;)
14/15 anonim válasza:
A testtömeg-indexed 27 fölött van, ami már túlsúlyos kategória.
15/15 anonim válasza:
Bocs de az elég kövér....
Én fiuként 13 évesen 165 centi vagyokok 50 kg és rajtam is van egy kis fölösleg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!