Lányok! Mennyire zavarna titeket, ha egy randin a pasinak szabálytalan fogsora lenne?
Nem sárga, nem szuvas, csupán szabálytalan. Szerintetek 20évesen rakassak fel fogszabályzót, vagy nem vészes?
Tedd fel a kérdést fordítva.
Téged zavarna egy szabálytalan fogsor?
Én 22 vagyok de nekem 7fogamból 6vagy befele vagy kifele állt. Kiskoromba hülye voltam nem akartam h cikizzenek felnőtt koromban már zavart. Amint elkezdtem dolgozni magándokihoz jártam azt javasolta jobb hídat feltenni. 2 erős gyökeret meghagyott a többit gyökérkezelte kihúzta lecsiszolta. A csiszolás volt csak fájdalmas azon kívűl semmi más bár annyi érzéstelenítőt kaptam mint egy elefánt. Porcelánt nem akartam így lett církónium (sokkal tartósabb nem színeződik el x idő után). Darabja volt 41ezer szvl így volt a 7 287ezer + a kezelések. Majdnem 400 volt csak a felső fogsor. De nekem megérte:))
Nem vakítóan hófehér szóval aki nem tudja azt hiszi eredeti.
Minőségi profi munka👌
Ha téged zavar csináltasd meg. Magadra soha ne sajnáld a pénzt
Az erősen túlzás, hogy undorító.
Viszont zavarna. Ha tudnám,hogy felrakatod a fogszabit akkor nem érdekelne.
Engem nem zavar.
Nekem van egy fogam, ami rosszul nőtt kis koromban (kicsit befelé áll) :)
18L
Engem ez nem zavarna.:D
Nekem lassan 4 éve van fogszabályzóm kisebb-nagyobb hézagokkal... szóval ha ez a fogsor elvesz valamennyit az önbizalmadból, akkor fogszabi segít majd rajtad. Csak jól válogasd meg az orvost, ne járj úgy, mimt én.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!