megbíznátok benne?
jó tudom hülye kérdés...de kiváncsi vagyok...és szerintetek van barátja?
ismét én: ha oda jönne hozzám beszélgetni jöjjön, bár ha normálisan tud kommunikálni és kedves, akkor nem zavar a külső. De ha bunkó és flegma, akkor inkább kerülöm.
26.L
Az előttem válaszolók bizonyára tökéletesen öltöznek, hibátlanul beállított a hajuk, egy negatív szót nem tudnánk róluk mondani ha mutatnának egy-két képet magukról stb...
Kedves kérdező!
Amennyiben egy kis önbizalomra van szüksége, mond meg nyugodtan a képen látható lánynak, hogy találni olyan fiút, aki szépnek találja és szívesen megismerkedne vele! :)
:) köszönöm nem bántódok meg és van barátom is:)
csak a véleményekre vagyok kiváncsi..:) ami jöhet még:P
Szerintem arca átlagos. Kissé tényleg igénytelen. Mondjuk én is az vagyok.:D
Ha odajönne beszélgetni, szerintem szívesen beszélgetnék vele. Mármint ha értelmes.
Átlagos lány.:D Én 14 nek nézném. Valamiért.. azt sugározza, hogy jófej.. de hogy miért..:DD
15/L
igénytelen...ennyi jutott rólla eszembe.:|
a haját kikéne vasalni..esetleg más fazon.. az öltözködése nem tetszi.. egyiket közönséges ( a kilógó melltartópánt miatt gondolom így) a másikon meg fius..
+ egy kis smink sem ártana.:)( szemceruza alapozó spirál.)
na ez azért már gonosz volt:/
nem mind1 h ki??xD ha most mondom h én akkor se tudod h ki az ugye?:) na látod!
amúgy köszönöm a válaszokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!