Hogyan válasszak tetoválást? (bővebben lent)
ne haragudj, de ha ennyire nem tudod, szerintem nem kéne tetováltatnod, mert nem szívből jön.
de hogy valami hasznosat is mondjak nézz meg rengeteg mintát és amire úgy érzed megbirizgálja a fantáziádat, próbáld továbbgondolni, átalakítani saját ízlésedre. vidd el az alapot egy tetoválóhoz és kérd meg, hogy alakítsátok át együtt.
Hát, én azt választottam, ami közel áll hozzám. Imádom a vízi világot, delfineket, bálnákat, sellőket, ezért van már egy delfinem a lapockámon, és az gész hátam egy vízi tájkép lesz. Nagyon szeretem a virágokat, ezért vanak virág tetoválásaim is. Gyönyörű színesek, jól kidolgozottak.
20/L
Nekem tetszik a tetoválás, de tudod miért nem csináltatok? Mert nem tudom milyen legyen. És nem azért mert döntésképtelen vagyok, hanem mert én tudom, hogy nem azért kell a tetkó, hogy húdedivatos legyek vagy mert húdetetszik, hanem mert ki akarok fejezni valamit vele. És én perpillanat semmit sem akarok kifejezni, ezvan. :P
Lehet h egyszer lesz olyan periódusa az életemnek, amikor késztetést érzek majd rá h ezt vagy azt a bőrömre varrasak, de az még nem jött el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!