Jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés

30 éve férfi vagyok, és az egyik rokonom mikulásnak öltözött és nekem is megtetszett az ötlet hogy jövőre én is

Tudom hogy még korai de, egy ideje gondolkoztam rajta..

Annyi hogy hiteles télapó akarok lenni, és szeretném a véleményeteket kérni hogy eléggé hiteles lennék vagy még hozzák e, most is elég pocakos vagyok de nem tudom

[link]

Na, milyen, vajon jó lesz?

2019. dec. 22. 14:55
 1/7 anonim válasza:
100%
Egy zakós mikulásnál mi sem hihetőbb.
2019. dec. 22. 14:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem a ruhára értem, húgy jó lenne, hanem húgy hihető lennie ezzel a pocakkal elő tudnám e adni a télapót
2019. dec. 22. 15:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Jó lesz az ☺️
2019. dec. 22. 15:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a képet én már láttam itt, azzal a kérdéssel, hogy ez már túl nagy hasnak számít-e.

Szóval most nemtudom, hogy te csak vicces akarsz lenni és paraszt vagy, hogy másokon gúnyolódsz, vagy pedig te szerepelsz a képen és a múltkori kérdésed válaszai alapján már nem akarsz lefogyni.

De szerintem inkább előbbi az igaz.

2019. dec. 22. 16:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Vagy mi afszom! Nagyapudnak!
2019. dec. 22. 17:06
 6/7 anonim ***** válasza:
51%

Tavesz baktalo! Sukar cini sej!

Lashi ratyi!

2019. dec. 22. 19:18
 7/7 anonim ***** válasza:
De azt honnan szeded, hogy a Mikulásnak dagadtnak kell lennie?...
2019. dec. 23. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!