Most komolyan, mit adjak neki?
Osztály. Mikulásozás. Mindig is kreatív voltam, de a mostani húzottam gyászosan kifogott rajtam. Alig ismerem, jófej, de furcsa fiúról beszélünk. Nem igazán akad közös pont az életünkben, szoktam beszélgetni vele (bár ezek a legtöbbször elég érdekesre sikerednek, csak röhögünk egymáson). Nem igazán felszabadult a viszonyunk, izgulok az ajándékozás miatt. Annyit kell még tudni róla, hogy vízilabdázik, különösen fogékony minden fiús poénra és imád kajálni :D
Az ajándék csak saját készítésű lehet. Kajára gondoltam természetesen, csak kéne valami kreatív megoldás. Vízilabdával kapcsolatban? Vagy simán karácsonyi hangulatúra megoldva? Asszem tavaly egy hungarocellből készült fenyőfát kapott telaggatva csokival meg ilyenekkel. Bármi poén vagy random ötlet ha eszetkbe jut, nagyon megköszönöm. Tényleg rengeteget gondolkozom rajta, sokat "szenvedek" vele, de nem igazán van ötletem.
Ha tudtok valami jó youtubert, vagy videót, (Csorba Anitától, vagy bárkitől),linkeket is fogadok.
Előre köszönöm nagyon szépen mindenkinek❤
Én a gumicukrot beraknám ilyen jópofa csatos üvegbe. Arra ragasztanék valami matricát, vagy nyomtatnék jópofa feliratot.
Anno én Harry Potteres ajándékokat készítettem így, kis üvegbe jelly bean, és ráírva, hogy bogoly berti féle minden ízű drazsé, vagy pezsgő cukor dobozára, hogy bűvös bizsere.
A gumicukor jó ötlet amúgy. Ilyen üveget meg bárhol kapsz pár száz forintért , auchan, kreatív bolt.
De matrica helyett lefújhatod műhóval is az üveget, akkor meg olyan télies-karácsonyos lesz.
A sportolók szerintem nem mindig vannak oda az olyan ajándékokért, ami a sportjukra emlékezteti őket, azzal már tuti, hogy tele a padlás, főleg ha évek óta csinálja.
Nekem egyébként ezek az ötletek is eszméletlenül tetszenek, főleg a szappanos:
#1 Nagyon - nagyon szépen köszönöm az ötleteidet, elképzelhető, hogy hasznukat fogom venni. Csak megoldom valahogy, hogy jól nézzen ki. És igazad van, a sportjából tényleg nem szeretnék ajándékot gyártani. Ha van még valami diy ötleted (bármi, nem gumicukorral kapcsolatban, csak karácsonyra, szívesen fogadom nagyon)
#2 Köszi szépen, annak ellenére, hogy ez a sport - dolog necces, kreatívdolgot írtál, lehet hasznosítom :)
Potterheads EVERYWHERE!!! ;)))
Na de írhatnátok ötleteket, nagy dilemmában vagyok az ajándékkal. Arra gondoltam, hogy kartonból csinálnék ilyen dobozkát, amit (szintén kartonnal) kis négyzetekre osztanék, és mindegyikbe másmilyen kaját tennék.... De nem nagyon tudom, hogyan. HELP ME PLS!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!