10es skalan mennyit adnatok ennek a modellnek? Szerintetek gyonyoru?
2019. dec. 22. 13:34
2/14 anonim válasza:
10/4 ennyi erovel minden masodik csaj a plazaban lehetne modell. Nagyon mu.
3/14 anonim válasza:
Nem az én stílusom. Arcra adok neki egy 7-est.
5/14 anonim válasza:
Szerintem akár szép is lehetne ízléses műszempillával és nem ezzel a nevetségessel, amiről messziről látszik a mű hatás. Illetve ennyi múlik a stíluson, sokkal bájosabb, szimpatikusabb lenne a flegma stílus helyett egy kis mosollyal. :) Amúgy arcra szép, lehetne 10-es skálán 7,8. De így 5.
6/14 anonim válasza:
Ja és az összhatást néztem, arra értettem az 5-öt.
7/14 anonim válasza:
A 2. kep annyira szet van photoshoppolva, hogy barki lehetne a festek meg a filterek alatt.
Egyebkent tenyleg plazababa, egyenfrizuraval, komikusan nagy muszempillaval, az elso kepen kifejezetten butan csucsoritos insta-keppel.
Gyonyorunek semmikepp se mondanam, tucat'szepseg' sok sminkkel, ennyi.
8/14 anonim válasza:
Rohadtul uncsi már ez az önpromózás
9/14 anonim válasza:
Hagyjuk már, attól hogy valakit ezerötszázan követnek instán, még nem lesz modell. Egyébként nem gyönyörű, csinos, de nem olyan, akitől hanyatt vágja magát az ember. Sok smink van rajta, a második képen ki sem látszik a filter alól.
10/14 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok erre a csajra smink nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!