Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan nő számodra aki...

Van olyan nő számodra aki szebb Jessica Albánál?

Figyelt kérdés
Hirességre gondolok. Csak azért kérdezem,mert annyira elvannak ájulava tőle,holott szerintem egy teljesen átlagos csajszi. Jó persze helyes az arca,de nála vannak sokkal-sokkal szebb hirességek.:D
2010. júl. 20. 12:44
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
0%

Pff..hát szerintem Keira Knigthley nagy alul marad Jessicával szemben....ráadásul ő miylen vékony már,mint egy csontváz,se melle,se feneke:S

[link]

Ne már,hogy ez legyen a szép!?Olyan mint egy élőhalott:DD

2010. júl. 20. 13:46
 22/39 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Kim azért jóval szebb smink nélkül is.

No mindegy,nekem mennem kell. További kellemes böngészést!

2010. júl. 20. 13:50
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
most nem a testről volt szó, bocs :) az csinosság, nem pedig szépség. szegény keira beteg, én sajnálom. de az arca a strandos képen is gyönyörű, smink nélkül. nem mint jessica-nak, akinek fénylő, pattanásos, fakó a bőre.
2010. júl. 20. 14:22
 24/39 anonim ***** válasza:
60%
Monica Bellucci
2010. júl. 20. 14:25
 25/39 anonim ***** válasza:
0%
Keira Knightley szebb, mint Jessica Alba? xD Ez az én poénja...
2010. júl. 20. 14:37
 26/39 anonim ***** válasza:

Scarlett Johansson

Egyértelmű.

[link]

2010. júl. 20. 14:37
 27/39 anonim ***** válasza:
2010. júl. 20. 14:43
 28/39 A kérdező kommentje:
Mindenkinek más tetszik,nem lehet mindenkinek szép Jessica Alba,lehet te úgy gondolod,hogy igen,de ez nem így van.Pl szerintem Jessicát Kim Kardashian fényévekkel megelözi szépségben sminkkel és anélkül is,de te ezt nem így gondolod ami a saját dolgod. Kinek a pap kinek a papné!
2010. júl. 20. 14:44
 29/39 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem J. Alba meg S. Johannson mellett Eva Longoria labdába se rúghat. ez a 2 nő smink nélkül is bájos, helyes arcú. Longoria meg egyenesen ocsmány. én már láttam régi filmet róla, amiben még nem volt megcsinálva mint a Szülifeliben, hát ronda volt mint a bűn: vaskos szemöldök, kapafog, szanaszét álló, szénaboglya haj. aztán kikupálták.
2010. júl. 20. 14:45
 30/39 anonim ***** válasza:
Barbara Mori és Aylar Lie sokkal szebbek mint J. Alba.
2010. júl. 20. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!