Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van olyan nő számodra aki...

Van olyan nő számodra aki szebb Jessica Albánál?

Figyelt kérdés
Hirességre gondolok. Csak azért kérdezem,mert annyira elvannak ájulava tőle,holott szerintem egy teljesen átlagos csajszi. Jó persze helyes az arca,de nála vannak sokkal-sokkal szebb hirességek.:D
2010. júl. 20. 12:44
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
0%
Akkor most nézzétek meg azokat akiket ide írtatok smink nélkül.Megvolt?Akkor most nézzétek meg Jessica albát smink nélkül és majd látjátok a különbséget?Jessica Alba természetes szépség,a többi sztár is lép,sminkkel.....
2010. júl. 20. 13:12
 12/39 anonim ***** válasza:
32%

13:04 vagyok

Igaz h semmi nem látszik a fejéből szintem és lehet h szar napja van de gondolom a többi smink nélküli képet meg sem nézted.

[link]

[link]

[link]

És lehet h valamelyiken érdekes fejet vág vagy le van izzadva de szép arca van smink nélkül és tökéletes a bőre.

2010. júl. 20. 13:16
 13/39 anonim ***** válasza:
31%

[link]

[link]

Van sztem különbség.

2010. júl. 20. 13:18
 14/39 anonim ***** válasza:
13:04 voltam
2010. júl. 20. 13:18
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

nem az esetem a vörösökre bukom.

Lily Cole:

[link]

Bryce Dallas Howard:

[link]

2010. júl. 20. 13:19
 16/39 anonim ***** válasza:
De te olyan 15 lehetsz,kíváncsi vagyok a fejdere,főleg smink nélkül.
2010. júl. 20. 13:20
 17/39 A kérdező kommentje:

Hát nem valami szép így sem.

Kim Kardashian pl smink nélkül is szép,de ő csak erős átlagos. De amúgy szerintem ne vitázzunk ilyen hülyeségeken:D Mindenkinek más tetszik és én ezt tiszteletben tartom:)

2010. júl. 20. 13:22
 18/39 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, annyira ellenszenves a feje..
2010. júl. 20. 13:28
 19/39 anonim ***** válasza:
Szerintem akkoris Jessica Alba az egyik legszebb a sztárok közt,sminkkel vagy anélkül.Smink nélkül senki se szép,csak nézz körbe a hírességek közt,sőt van amelyik kifejezetten csúnya is.De ha 5 kiló vakolattal együtt nézzük őket,akkor is toronymagasan vezet Jessica szerintem:)Nagyon szép nő(:
2010. júl. 20. 13:41
 20/39 anonim ***** válasza:

kifejezetten ronda.

de kim kardasian...át ilyen fejet is régen láttam :D

[link]

amúgy szerintem minden ilyen szátrocska ronda, eva longoria is alapjábavéve egy nagy fogú, szeplős nő, apró szemekkel. [link]

sminkkel persze gyönyörű. és kim is. és tulajdonképp nagyon sok mindenki. de jessica egyáltalán nem.

viszont. keira knightley! istenem az a nő annyira szép.

[link] smink nélkül is majdnem ugyan olyan. hibátlan a bőre, a szeme is szép.

2010. júl. 20. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!