A manapság divatosnak mondható nagy fenék nekem határozottan nem tetszik. Alapból az ideális alak nálam az vékony. Ideálom sokak számára már-már túl vékony, ami nálam mint fogalom szinte nem is létezik. Nem tudom, hogy emiatt, vagy más okai vannak, de inkább a kicsi, számomra formás fenék tetszik. (ha itt tartunk mellből szintúgy)
Na, ezt tuti pasi írta ki. Elég megnézni a kulcsszavakat. Egyébként meg mindenkinek más tetszik. Kisebb, nagyobb, sportosabb, stb.
2019. dec. 16. 23:24
3/9 anonim válasza:
Olyan, mint amilyen Ariana Grande-nak van mondjuk.
2019. dec. 18. 03:30
4/9 anonim válasza:
Apádnak jó segge van
2019. dec. 20. 07:51
5/9 Dj Bax válasza:
A kerek formás függetlenül hogy kicsi vagy nagyobb meg kell nézni a nő alkatához is hogy arányos e
2020. szept. 30. 12:40
6/9 anonim válasza:
szerintem a legjobb az, amikor nem a formajat nezed, csak azt, hogy legyen husos. tudj egy jot ra markolni. meg ha odaversz, legyen hangja. Jada Stevens, Jenni Niemann, Remy Lacroix, Alexis Texas, nekik szep van. szamomra ez a jo segg.
2021. ápr. 16. 15:31
7/9 anonim válasza:
Az amikor reggel 8kor rábaszok egy vaslapáttal és délután háromkor még remeg.
2022. júl. 7. 20:27
8/9 anonim válasza:
Kim Kardahian
2022. aug. 11. 21:38
9/9 anonim válasza:
1-esnél az első kép nálam a nyerő.
De lehet kisebb is még annál.
Pici tenyérbeillő falatpopsi, 69-ben szétnyílik minden és gyönyörű látvány, nem kell kézzel széthuzogatva csiklót keresni :-), hisz ott van szétnyílva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!