Lányok/Nők! Minden reggelt azzal kezdek, hogy szépen rendbe teszem magam. Haj, smink ruha stb. De ebben a melegben olyan mintha semmit nem csináltam volna!?
reggel elkészülök normálisan napközben van nálam higi kendő amivel frissítek magamon..
dél körül egy mosdó közelbe kerülök ahol megmosom az arcon esetleg a hónaljam akkor dezodor ha kell.és megyek tovább
ja és mindig van nálam frissítő spray is kivi illatú:)
15/L
túl sok sminket hiába használsz,az izzadságtól úgyis csak elfolyna.meg ha ilyen erősen süt a nap,az se tesz jót a bőrödnek.
mielőtt elindulnék a városba,letusolok,a hajamat feltűzöm,felöltözök és indulok.
felveszek egy kényelmes ruhát. megmosom a hajam, rakok rá egy pici göndör hajra való habot, mert dauerolt a hajam, felrakom a fejemre a napszemcsit és go:)
de van nálam oldalt táska, amiben van féső. spray.
Én Garnier 24h deot használok, és nagyon penge! A legjobb deo!
Én nem sminkelek, szép barnára süttettem az arcom:) meg ilyenkor le is folyik, csak a gond van vele. Minek?:)
17/L
Általában sminkelni szoktam, de ebben a nagy melegben nem, mert csak elfolyik, szét kenődik és nem akarok egész nap azon izgulni, hogy is nézek ki.
Simán megmosom az arcom, összefogom a hajam, vagy frissen mosva vizesen hagyom. Napszemüveg és irány a város.
Persze a táskámban van mindenféle kellék: fésű, hajgumi, lakk, nedves kendő, dezodor.
Nem sminkelek és nedves kendő, a hajamat pedig magától hagyom megszáradni és belakkozom kicsit - a fodrásszal olyanra vágattam, hogy így is mutasson valahogy.
Ha sminkelek, csak egy kevés arckrémet és púdert használok, ha nagyon kell icipici korrektort. A vörös Labello az ütőkártya - egy pici a szemhéjam közepére, egy pici az ajkamra. Kész.
ha otthon vagyok és csak lustizok akkor csak meg mosom a fogam és az arcom.
ha viszont megyek valahova akkor megmosom a hajam, behabozom, megszárítom, szempillaspirál egy kis szájfény,
dezodor és testpermet mindig van nálam.
ennyi :)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!