Arra szeretnék választ kapni hogy saját magamnak itthon a zselés műkörmeim hogyan tudom leszedni? Nemakarok ezért is fizetni műkörmösnek
Zselés műköröm?
Azt lereszeled. Max lenöveszted. A zselés műkörömnek oldószere nincs.
reszelni lehet. én most tanulok körmösnek, hát nagyon nem egyszerű azért azt lereszelni magadnak... eleinte nagyon megszenvedtem, nem láttam hogy hol a határ a köröm és a zselé között, sokáig is tartott leszedni.
Ellenben amikor még körmöshöz jártam és nem akartam már mukormot, 500 forintért leszedte nekem... de kérdezz rá, mert barátnőm megjarta, gellakkot ment leszedetni, 3600at fizetett, mint amennyiért csinálták is neki...
#1 vagyok. Na jó, azért ne felejtsük el, hogy a porci is oldható elméletileg, gyakorlatilag nem lehet hipp-hopp leoldani azt sem. Le kell reszelni vékonyra, onnantól oldható. Ennyi erővel le is lehet reszelni azt a vékonyabb réteget, amit oldani szeretnél.
Crystalnak van oldható zseléje tényleg, de az oldása azon alapszik, mint a porcelánnak. Nagyon vékonyra le kell reszelni, hogy aztán oldani lehessen.
#6. Körmös vagyok, borzalmas időpocsékolásnak tartom. Igaz, lehet csak úgy nekiesni mattítás után és oldani...de ha mondjuk olyan körömről van szó, ami már kétszer-háromszor töltve van, annak a 15-20 perc áztatás meg se kottyan. Sokkal gazdaságosabb időben, ha le van reszelve vékonyra és az van leáztatva. A porcelán meg egyébként is egy merevebb anyag, amit még reszelni is "nehezebb".
Viszont ha a kérdező esetét nézzük, akkor nyilván nem tudhatjuk, milyen zselével építették a körmét. A legtöbb zselé pedig nem oldható, így marad a reszelés/lenövesztés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!