Hogy nézek ki? Mennyire vagyok helyes vagy ronda? 10/? Vagyok? Hány évesnek tippeltek?
2019. dec. 3. 19:42
11/12 A kérdező kommentje:
Örülök hogy kapok hideget meleget, viszont megkérek mindenkit, hogy ne sértegetni próbáljon és csak akkor írjon választ ha tárgyilagos tud maradni, nem arra vagyok kíváncsi hogy ti milyenek vagytok lelketek legmélyén hanem arra hogy a külsőmet milyennek ítélitek. Nem megjegyzéseket kértem, kérlek titeket hogy ne menjen át személyeskedésbe a válaszotok, a "rablóarcú" és a "cseszetthelyes" és társai kifejezések nem válaszok a "mennyire" (helyes vagy ronda) kérdésre, a magyar nyelvben létezik a nagyon, kevésbé, határozottan, és az inkább (ez) mint (az) összehasonlító de tárgyilagos szó szavak kifejezés is, kérlek titeket hogy próbáljatok inkább ezekre korlátozódni, köszönöm nektek.
2019. dec. 4. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!