Hogy nézek ki? Mennyire vagyok helyes vagy ronda? 10/? Vagyok? Hány évesnek tippeltek?
2019. dec. 3. 19:42
2/12 anonim válasza:
Szerintem helyes vagy, 22 éves lehetsz talán
3/12 anonim válasza:
Ez a kép előnytelen rólad, de ez inkább a póz, és a fények miatt. Valóságban szerintem jól néznél ki.
Az arcszörzeted így nem áll jól, esetleg más stílusban kellene kipróbálnod.
Elnézést.
Én olyan 25-nem tippelek.
4/12 anonim válasza:
én is 20-max 25nek tippellek.
ez egy rossz kép, mint ahogy már írták előttem, de ettől függetlenül helyes vagy.
az arcszőrzet így szerintem sem a legelőnyösebb, viszont nélküle lehet fiatalabbnak tippelnélek. :)
25L
5/12 anonim válasza:
Pont olyan vagy mint egy , orosz katona ülne egy tank belsejében.
Előnytelen fotó, sötét, fulhalgato a fejeden, na és a bajusz az ráadás. 😂
6/12 anonim válasza:
Vagy a pulóver sűrűje van rajtad...nem jó. 😭
7/12 anonim válasza:
Nekem nem vagy az esetem. 30-32 körülire tippelek.
8/12 anonim válasza:
Amit már írtak is. Egy másik fazonú arcszőrzet jobban állna neked, előnytelen a kép, de látszik, hogy alapból helyes vagy. 22 max. 24 évesnek mondanálak.
9/12 anonim válasza:
Rablóarcú vagy és kábé 28 lehetsz. 10/2
F
10/12 anonim válasza:
Ez a kép így ahogy van, iszonyat: "szakmakezdő rablógyilkos izgul az első meló előtt". Tuti, hogy van ennél előnyösebb oldalad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!