Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Aki a használt harisnyákat...

Aki a használt harisnyákat gyűjti tini lányoktól azok mit kezdenek vele?

Figyelt kérdés
2019. dec. 3. 10:36
 1/8 A kérdező kommentje:

Az enyémet is meg akarták venni de elég bizarrnak tartom 😜😜

17L

2019. dec. 3. 10:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Tőlem is akartak venni. Azt mondta az illető, hogy virágokat csinál belőle. Egyik kolléganőm is.
2019. dec. 3. 10:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Tőlem egy autófényező kéri el,festéket szűr vele. Megnéztem,tényleg azt csinálja,nem perverz farokverő.Idős bácsi,többen is gyűjtik neki az utcában.
2019. dec. 3. 11:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Belerázza a lőcsöt. Pláne ha direkt büdikét keres.
2019. dec. 4. 19:49
 5/8 anonim válasza:
Ahogy az előttem szóló is írta, ha eladnád nagy valószínűséggel lábfétises venné meg és élvezkedne vele, persze egyéb újrafelhasználás is elképzelhető. Ezt nem fogod megtudni, hacsak nem direkt elárulja a célját a kedves vevő.
2019. dec. 8. 08:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Többen írátok hogy festők szokták elkérni! Okés! Egy krepp harisnya 200-300 forint, ha jól tudom autó fényező egy elemet kb 30 ezerért fényez. Bele kellene hogy férjen az árba hogy vegyen valami szűrőt, vagy harisnyát. Én nem venném fel a plé pofát hogy valakinek a nejlon harisnyáját elkérjem! Bár lehet, de nekem kicsit sántít a dolog.
2019. dec. 13. 06:15
 7/8 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem ez egyénenként változó. Én is szoktam venni, de teljesen változó, h mi lesz a sorsuk.. Én egy csajszi lezúzott harisnyáit veszem meg semmi extra, csak ami használat alatt tönkre ment, és ő már csak kidobná. Mindketten jól járunk vele, neki pénze van belőle, én meg harisnyához jutok.

Én inkább azt nem értem, h miért számít az, h mire kell. Úgyértem, h ha egyébként már úgysem kellene a csajszinak. Tök mindegy mi lesz vele, az a harisnya már úgysem lesz rajta többet, akkor meg nem tökmindegy?! Nem értem ezt a hozzáállást, h de gáz ha pl kiveri bele/vele. A legtöbben fönt vannak fészen, instán. Sokszor igen pikáns képekkel. Szerintetek azokra nem szokták kiverni?! De bizony, valószínűleg nem is csak egy valaki. Az nem zavar? viszont az igen, h egy tönkrement ruhadarabot, ami már többet még a közelében sem lesz a csajnak mire használnak. Illetve az is benne van, h ha kidobja azt a harisnyát a csajszi, attól még azt simán kikukazhatja valaki és azután tesz vele dolgokat. Lényegét tekintve ugyanaz, csak épp így nem lesz belőle pénze...

Hál istennek vannak azért páran, akik ezt megértik, és hasznot húznak belőle. Mert tudják, h ez könnyűpénz.

32/f

2019. dec. 21. 09:30
 8/8 gabor49 ***** válasza:
nem midegy hogy mit csinalnak vele ha megveszik? igen en imádom a használt harisnyakat azzal nem artok senkinek 49/f
2023. júl. 5. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!