Aki a használt harisnyákat gyűjti tini lányoktól azok mit kezdenek vele?
Az enyémet is meg akarták venni de elég bizarrnak tartom 😜😜
17L
Szerintem ez egyénenként változó. Én is szoktam venni, de teljesen változó, h mi lesz a sorsuk.. Én egy csajszi lezúzott harisnyáit veszem meg semmi extra, csak ami használat alatt tönkre ment, és ő már csak kidobná. Mindketten jól járunk vele, neki pénze van belőle, én meg harisnyához jutok.
Én inkább azt nem értem, h miért számít az, h mire kell. Úgyértem, h ha egyébként már úgysem kellene a csajszinak. Tök mindegy mi lesz vele, az a harisnya már úgysem lesz rajta többet, akkor meg nem tökmindegy?! Nem értem ezt a hozzáállást, h de gáz ha pl kiveri bele/vele. A legtöbben fönt vannak fészen, instán. Sokszor igen pikáns képekkel. Szerintetek azokra nem szokták kiverni?! De bizony, valószínűleg nem is csak egy valaki. Az nem zavar? viszont az igen, h egy tönkrement ruhadarabot, ami már többet még a közelében sem lesz a csajnak mire használnak. Illetve az is benne van, h ha kidobja azt a harisnyát a csajszi, attól még azt simán kikukazhatja valaki és azután tesz vele dolgokat. Lényegét tekintve ugyanaz, csak épp így nem lesz belőle pénze...
Hál istennek vannak azért páran, akik ezt megértik, és hasznot húznak belőle. Mert tudják, h ez könnyűpénz.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!