Veszélyes lövetni a fulbe a porcot?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék régóta fül pc-t. Az egyik ismerősöm megcsinálja nekem de csak lőni tud. Érdemes lenne inkább szuratni? Sokan mondták hogy lövetni veszélyes, viszont sokaknak így van és semmi bajuk nincs. Mi a véleményetek róla? (Helixet szeretnék)16 L2019. dec. 2. 17:56
1/3 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy veszélyes. Nem fogsz belehalni. :D
Viszont kevésbé roncsolja a porcot, és elvileg gyorsabban is gyógyul. Igazából az is a baj a lövéssel, hogy ott gyakrabban előfordul, hogy ferde lesz. Illetve nekem mindkettővel van tapasztalatom, és ez mellékes ugyan, de a lövés az nekem jobban is fájt.
Ha teheted menj el inkább egy rendes piercingeshez szerintem.
2/3 anonim válasza:
* mármint a szúrás roncsolja kevésbé a porcot.
3/3 anonim válasza:
Nekem mind a 10 fül piercingem lőve lett.
Ebből 3 porcban van. Egyikkel se volt soha semmi promlèmàm. Hamar meggyógyúlt, nem gyulladtak be! Mindig fertőtlenítettem és kezelő géllel kenegettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!