Szerintetek ez a modell a legszebb modellek kozze tarozik? 10/?
2019. nov. 25. 21:20
2/17 anonim válasza:
Ez kb. ilyen:
- Modell vagyok az Instagramon
- Én meg milliárdos a Simsben!
Manapság már mindenki modell, aki kirakott egy pucsítós képet valamelyik közösségi oldalra...
Ez a "modell" melyik ügynökségnél van? Milyen nemzetközi kampányokban szerepelt?
3/17 anonim válasza:
Hát nem tudom hogy modell-e de szerintem nem kiemelkedően szép, semmi karakteresség nincs az arcába ami a modellkedéshez kéne
5/17 anonim válasza:
Nincs melle,jellegtenen majmos arca van kiallo pokharapassal.
Atlagos kiscsaj a szomszedbol.
3/10
6/17 anonim válasza:
jajmá, azé annyira nem rossz
szép lány, de én a karaktert, a kisugárzást hiányolom belőle.
hiába szépek a vonásai, valahogy nincs benne semmi.
de 1 kép alapján ezt nehéz megítélni.
9/17 anonim válasza:
De sok "okos"ember téved errefelé. "Nincs melle" a modellek általában vékonyak és magasak, nem kell hogy legyen mellük. Viszont a karakteresség hiányzik az arcából igen, de nem csúnya egyébként
10/17 anonim válasza:
Ez most komoly? Ez egy üres tekintetü tömeg tini lány, épp az ellentéte a modelleknek. A karakteres modell arc így néz ki: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!