Fiúk! Mennyire zavaró, ha egy lány push up melltartót hord? Vagyis: kis mell, vagy nagy mell a nyerőbb?
Tegyük fel, hogy buliban vagytok, táncoltok, élvezed, hogy a lánynak nagy melle van.
Aztán amikor szexre kerül a sor, akkor kideül, hogy csak a melltartó nagyobbította a mellét.
Nekem speciel jó a 70A is, de a 70B is. Csak anyám vett egy nagyon pushup-ot, ami tényleg nagyon megnagyobbítja a mellem.
Mennyire akadtok ki egy ilyen csalódás esetén?
nagyon gáz mikor megismerek egy nagymellű lányt és aztán kiderül hogy nincs is akkora melle...
ha kis melle van egy nőnek azzal alapjában nincs semmi baj, de ne akarjon átverni. utáljuk az ilyet, szerintem mindenki igy van ezzel.
Hát nagyon b@szod. Én sem tömködök zoknit a gatyámba, hogy több legyen a kapás.
:D Egyett értek.
Én azt mondanám, hogy nem kis mell vagy nagy mell tetszik... nekem a szép mell tetszik.
Legyen csinos vele a hölgy, az az igazi. Barátnőmnek kis melle van, de mivel pici, filigrán alkat, nem is lenne olyan szép nagy mellekkel.
Egy szélesebb vállú, vagy ívesebb formájú nőnek persze jól állnak a nagyobb mellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!