Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyobb lenne a mellem, ha...

Nagyobb lenne a mellem, ha felszednék 5-10 kg-ot?

Figyelt kérdés

32 éves nő vagyok és nem nőtt meg a mellem. A 12-13 éves lányoknak nagyobb van. Kislánykoromhoz képest persze változott, formásabb lett, de igazából alig nagyobb, mint egy 10 évesé. Ez lehet a vékonyságom miatt? 168 cm és 45 kg vagyok. Sose voltam ennél több. Nagyon el vagyok keseredve, mert amúgy feltűnően szép arcom van, és a soványságot leszámítva az alakom se rossz.

Néha azon morfondírozom, miért van, hogy nem tudok hízni?

Többet kéne ennem valószínű, de igazából nem eszek kevesebbet az átlagnál. Nem vagyok anorexiás, nem koplalok, bár tény, hogy gyakran elfelejtkezem az evésről, nem igazán örömforrás nekem.

Jó lenne, ha nem kéne kitömött melltartókban járkálnom és felvehetnék nőiesebb ruhákat. Tönkremegy a kapcsolatom is a kisebbségi érzéseim miatt. Meg hát kapom is rendesen az önbizalomrombolást a páromtól, idegenektől is.

Selejtes vagyok és már nincs sok évem rá, hogy szép legyek.

Úgy nézek ki, mint 16 éves koromban. Ez jó is. De nem akarok már kislány lenni. Jó volna egyszer úgy végigmenni az utcán, hogy nőnek érezhessem magam. Ha megnőne a mellem, szívesen nekiállnék hízókúrázni. De ha nem, akkor minek? Igazából már egyre kevésbé akarok szép lenni. Csak elgondolkoztam azon, hogy milyen sok az a 32 év és lassan már elmúlik minden esélyem arra, hogy szép legyek. Most már ott tartok, hogy ha nem muszáj, nem megyek sehova itthonról, mert a sok gyönyörű lány mellett majd elsüllyedek. Csak hosszú nadrágot hordok és ha nem szólnának meg, csak hosszú ujjú ruhákban járnék évek óta 40 fokban is.

A télen egy betegség miatt lementem 41 kg-ra és mindenféle hízókúra nélkül visszaálltam 45-re. Ennyi is régen nem voltam már, szóval ez sikerélmény. Pedig nem eszek többet. De abban bízok, ha ennyit fölszedtem, talán még 5 följönne.

Megnőhetne ettől a mellem vagy a kettő közt nincs összefüggés???

2010. júl. 18. 15:06
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Telezabáltam magam az ünnepek alatt...fogytam is 1,5 kg-t:(((
2011. jan. 1. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!