Ki mit nevez férfiasnak egy férfiban? Tudtok példát írni?
Határozott, nem nyámnyila, és érezzem, hogy ha úgy adódna, simán meg tudna védeni bármi ellen. :)
Külsőben azt szeretem, és azt tartom a legférfiasabbnak, ha szálkásan izmos a test. És ugyan tudom, hogy a magasságát senki nem tudja befolyásolni, és nem szeretnék ezzel senkit megbántani, de azért nálam egy nagybetűs férfi 180 cm felett kezdődik (persze nem kell égimeszelőnek lenni).
Öltözködésben pedig imádom a farmer-ing párosítást, főleg ha könyékig fel van tűrve. :)
Pár pl.:
javascript:newwin_image('detail-image.php?idp=10002202&picid=1735314',800,550)
javascript:newwin_image('detail-image.php?idp=10000554&picid=2965767',800,550)
Azt, ha:
Mindenek előtt van egy saját egyénisége
Nem hord rózsaszín, feszülős pólót
Nem nyavalyog, nem használ cukcsi szavakat
Nem borotválja a lábát és a hónalját.
Izmos, sportos, magas
Külsőre:
Nem túl vékony, de nem is elhízott (lehetőleg izmos, de nem nagyon kigyúrt)
Valamennyi fizikai erőnlét (pl ne haljon bele, ha a busz után kell futni, fel lehessen vele mászni egy hegyre, lehessen mondjuk úszni vagy röpizni nyaraláskor)
Szögletesebb arcvonalak, kis borosta
Keskeny csípő
Határozott, egyenes tartás
Belsőre:
Határozott fellépés
Bátorság (pl nem fél a sötétben, nem kap frászt, ha éjszaka bele kell menni egy tóba vagy egy erdőbe, meg attól sem, ha pl kerítést kell mászni)
Ész (igen, szerintem az a férfias, ha az eszével is el tud kápráztatni)
Humorérzék
Lazaság
És igen, amiket zárójelbe írtam, azt is komolyan gondoltam, sajnos nehezen találni olyat aki nem hal szörnyet 30m futástól... :P
A Depeche Mode frontembere*_*
Dr.House:D
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 00:28
jobban össze sem tudtam volna szedni.
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!