FIÚK! Ti borotváljátok valahol magatokat?
Figyelt kérdés
Akárhol borotváljátok magatokat? A péniszetek fölött kb mekkorára hagyjátok?2010. júl. 17. 09:53
1/7 anonim válasza:
Igen,én borotválom az egész testemet.Sokkal jobban érzem így magamat,egyébként elég szőrös vagyok.
2/7 anonim válasza:
Hónalj leborotválva, mellkas nem szőrös, pénisz környéke általában nagyon rövidre nyírva, vagy teljesen lecsapva
3/7 anonim válasza:
nem borotválom mert akkor már másnap kinő, inkább 3 hetente gyantázok, mindenhol.
4/7 anonim válasza:
honaljam gyanta v borotva lent borotva fazonra :D testemen hagyom de enm hosszura kezem lában men borotválom mer az b*zis. arcomon meg kis borostát mindig hagyok mer jol áll :D
6/7 anonim válasza:
Lábam, ágyékom és a hónaljam igen, meg az arcomat is.
A hasamon van egy csíkocska szőr, az maradhat mert csajom szerint szexi, máshol meg nem vagyok szőrös.
B.zis vagy nem, én így érzem jól magam és neki is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!