Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Gardobcseren miert nem tudnak...

Gardobcseren miert nem tudnak olvasni? Hogy boldogulnak az eletben?

Figyelt kérdés

Az elmult 3 napban 7 embertol kaptam olyan uzenetet, amit felesleges lett volna elkuldeniuk, hiszen le van irva a ruha leirasaba, hogy mivel kuldom, szemelyesen hol lehet atvenni, stb. Csak ma 2 ember kerdezett ra egy pulcsimnak a meretere es hogy postazom-e. Az elso sorban ott van, hogy "S meretre valo", es a cimben is ott a meret. A feltoltott foton is lathato a marka cimkeje egy size S jelzessel. Leirtam meg a szallitasi lehetosegeket is. Az ilyeneknek tahosag lenne 1. visszairni, hogy ott van a leirasban? 2. Egyaltalan nem visszairni?

Nem ez eletem problemaja, mielott jon valaki az eroltetett kommentarral, inkabb elgondolkodtat az, hogy... valoban ennyi hulye ember van, vagy mi az istennek csinaljak ezt? 😥 Az elet mas teruleten hogy boldogulnak?

2019. okt. 24. 20:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos az élet minden területén ennyi hülye ember van, csak itt koncentraltabban tudsz velük találkozni, és feltűnőbb.
2019. okt. 24. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Az internet tökéletesen leképezi a társadalmat. Tele ez az ország, a világ jólétéhez soha, semmivel hozzá nem járuló bamba proli. Ezekbe születésükkor bebútolódott a primitív alapprogram: esznek, isznak, szaporodnak, nem gondolkodnak.

Kezeld eszerint ezeket a véglényeket.

2019. okt. 24. 22:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezeknél vannak még rosszabbak is... Tudnék mesélni, ruhaboltban dolgozom :D

Én az ilyen levelekre úgy válaszolok, hogy "ahogy a leírásban is szerepel Ses méret" stb

Azt utálom mikor facebookon elküldik azt az automata üzenetet hogy "helló ez megvan még?"

És rámírnak 10en így, mindnek visszaírok és semmi reakció...

2019. okt. 25. 07:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Engem így pontoztak le. Leírtam a leírásba, hogy nem postázok és sokan érdeklődtek a darabért és elsősorban aki helyi volt annak válaszoltam. Jól le is lettem értékelve. :D
2019. okt. 29. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!