Mindegy, hogy a körmös saját maga készíti a mintát, vagy csak felragasztja?
Elkezdtem tanulni a szakmát, rájöttem, hogy mennyire érdekel és szeretek szépeket alkotni.
Jövőjétől megyek tanfolyamra, de már pár hete elkezdtem gyakorolgatni mintákat készíteni és festeni-ez a kreatív része tetszik a legjobban.
Készítettem egy komplex rajzot, négy órát vett igénybe,de meg is látszott az eredmény, ismerőseim nem hitték el,hogy saját kezűleg csináltam. Majd szóba jött egy barátnőmmel, hogy végülis ma már egy körmös nem is kell tudjon ilyesmit, amugyis időigényes, csak megveszi a mintákat/stickereket/sablont és felragasztja.
Nekem meg pont ez a kihívás benne, ami motivál a fejlődésre és szerintem ettől lesz egyedi. Persze gyakorlással nem fog 4 óra kelleni, de nyilván több idő, mint felragasztani valamit.
Ti, akik igénybevesztek ilyen szolgáltatást, mit gondoltok? Valóban nincs sok érteke a kézimunkának, és kb mindegy,hogy kész mintát használnak vagy helyben rajzolják?
Köszi, ha válaszoltok:)
Én is szeretek mintákat festeni a körmömre, bár én egyszerűbbeket szoktam.
A kérdésedre válaszolva, nekem jobban tetszene ha a körmös maga festné rá a mintát feltéve ha nem tartana túl sok ideig.
Köszönöm a válaszokat! :)
Abban reménykedtem, hogy a jó kézügyesség és festeni tudás egyik fő alapköve a szakmának és ha ebben jó vagyok talán kitűnök majd és sok vendégem lesz, tehát megélek is belőle.
De talán nem is ez számít, mert akkor kb bárki lehet körmös, s inkább a nagy ismeretség lesz a döntő a vendégkör kapcsán...
Nagyon szívesen.
Fontos dolog még a türelem. Senki nem épít vendégkört 2 hónap alatt. Legalább fél év kell, hogy stabilan kitermeld a kiadásaidat. Egy év, hogy valóban hasznod is legyen.
Ezen buknak el alegtöbben
Értem, köszi!
Ma voltam jelentkezni a tanfolyamra. :)
Lelkes vágyok, próbálok pozitivan hozzáállni még a nehézségekhez is. Nem Magyarországon élek, így nem az anyanyelvemen lesz az egész, érteni értek mindent, de nem beszélek túl helyesen, ami miatt sokszor nem mertem élni a lehetőségekkel amik adódtak, mert szégyelltem, mert féltem... De rájöttem, hogy muszáj kimozdulni a komfortzónából, ha fejlődni akarok. Ez is egy ilyen kihívás számomra. Megfogadok minden építő tanácsot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!